Gianluca Zambrotta
- Attya
- Jugador d'estrella
fenébe, nagyon +néztem volna Zambrottát ezen a meccsen! nem is értem Frank-et, hogy miért nem állította be! Remélem elöbb vagy utobb kezdő lesz!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Oleguer tavaly egész évben kiváloan teljesitett, ráadásul az életét is a Barcáért adná, nekem nagy kedvence, és remélem Zambrotta inkább Gio helyén játxik majd, mert ott is ugyanolyan jo, ha nem jobb, és Gio amugy gyengébb mint Oli.
na jól van...végre van egy jó cseréje presasnak...
amúgy nekem néha az az érzésem, h oleguer kihagyhatatlan ebből a barcából...annyi játékosunk van, h nekem a "B"csapatomba se férne be...

amúgy nekem néha az az érzésem, h oleguer kihagyhatatlan ebből a barcából...annyi játékosunk van, h nekem a "B"csapatomba se férne be...
- Lujo
- Capitá del Barça
Zambrottáról annyit, hogy remélem lesz olyan eredményes, látványos és hasznos a Zambrotta-Messi jobbszél, mint a Sylvinho-Ronaldinho bal oldal (azért valljuk be, akkor játszik a csapat jól a bal szélen, mikor nem Gio a balbekk). Azért névre a két első van akkora, mint az utóbbi kettő.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Director del Fútbol
Én is nagyon remélem,hogy gyorsan átveszi Oleuger helyét a kezdőben,mert klasszisokkal jobb nála védekezésben és támadásban egyaránt!Mental_Theo írta:tegnap csak pár percet kapott ugyan,de igen jól játszott Zambi. Oleguer helyét rövid időn belül átveszi remélem
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
tegnap csak pár percet kapott ugyan,de igen jól játszott Zambi. Oleguer helyét rövid időn belül átveszi remélem
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
CSávó hétezret kért a jászai mari tértől a római gladiátorcuccigRonaldinho #10 írta:nem vagy egyedülMental_Theo írta:mondjuk utáloma taxisokat.remélem közületek senki sem az:)kb. 4 nappal ezelőtt jöttem haza taxival, úgy hajnal 3kor, és 5400 ft-ot kért érte.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Eurobarca Staff

Nah kienk ismerős tegnapról ez a felirat?

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Jah!Scorpio írta:Taxis milyen jól csinálta! Most fél világ róla beszél!

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
nem vagy egyedülMental_Theo írta:mondjuk utáloma taxisokat.remélem közületek senki sem az:)

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Taxis téma 
Szóval,ha én taxis lennék,és integetne nekem egy Guti,vagy Mourinho típusú hasonló szimpatikus emberke,akkor természetesen elvinném,de az már más kérdés,hogy hova...
Kiraknám pl. egy szurkolói kocsmában,ahol nemigen szeretik se a Madridot,se a Chelsea-t.....
Bár ez felérne egy gyilkosággal...
, szóval lehet inkább lehúznám jó sok pénzzel.
LG gondolom te a kocsmás verziót választanád..

Szóval,ha én taxis lennék,és integetne nekem egy Guti,vagy Mourinho típusú hasonló szimpatikus emberke,akkor természetesen elvinném,de az már más kérdés,hogy hova...

Bár ez felérne egy gyilkosággal...

LG gondolom te a kocsmás verziót választanád..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
mondjuk utáloma taxisokat.remélem közületek senki sem az:)
---=FORCA BARCA=---
-
- Director del Fútbol
Mourinhot én elvinném,kiraknám Barcelona legeldugottabb helyén!LG írta:De stupid! De ha 1 barcelonai taxis lennél, elvinnéd monyuk GutitS T U P I D S H A R K írta:Tudjátok neki ez a munkája. Mi az hogy nem viszi el? Ennyi erővel egy barcafan orvos nem műt meg egy espanyol játékost.Vagy Murinyot
![]()
Mert én nem, de lehet csak azért gondolom, h nem gáz ez a dolog, mert magambol indulok ki.
Egyébként sztem is szemétség,mert ha mondjuk egy Barca fan taxis nem vinné el Figot,azt megérteném,de Zambrotta még be sem mutatkozott a Barca-ban.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fiúk!Tegyük fel hogy egy jól kereső taxis vagy,és nem egy nagy távolság a reptérből a Nou Campba menni mert Zambrotta ugye onnan-oda akart érkezni.És mondjuk raúl vagy guti kérne egy taxit,ti elvinnétek?Én 100 hogy nem.
Az orvosi eset meg teljesen más mivel ott egy ember életéről van szó,egy ilyen taxis ügy meg eldörbül amelett.
Az orvosi eset meg teljesen más mivel ott egy ember életéről van szó,egy ilyen taxis ügy meg eldörbül amelett.

in to exile