2022.04.27. 21:01:14
Tavaly a digi összefoglalókon még ott volt ugye Bede Feri, én az alapján mondtam, de lehet, hogy MatyiG is. Milliószor elmondta, hogy ha a védekező játékos a labda megjátszása közben rúgja, fejeli (hasalja, mindegy) a labdát a saját kezére, akkor az nem szabálytalanság (ami logikus is, hisz nem helyzeti előnyt akar szerezni vele, szerintem remek szabály volt). Vagy ott volt egy tévedés (bár ezt kétlem, mert tényleg nem is fújták be ezeket soha), vagy most már nem ez a szabály, csak az összefoglalóknál már nincs Bede, és mivel nem olyan gyakori eset, nem tűnt még fel nekem.
De ha már nem ez van, akkor nyilván pardon. Mindenesetre sajnálom, mert egy tök jó, objektív szabály volt, amiből nem jöttek értelmetlen tizik.
On: Bár ilyen hangulat lenne nálunk a Nou Campban is, mint az Anfield-en... kegyetlen, ahogy zúg a Fields of Athenry, meg a reakciók is nagyon közvetlenek, talán a relatíve kis mérete miatt is. Szerintem a leghangulatosabb stadion, nagyon átjön még tv-n is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy