2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Raiola ennek a rendszernek szerves része, lobbistája és haszonélvezője volt. Kicsit úgy érzem megint, mintha a sajnálkozás alapja pusztán az ismertsége és befolyása lenne. Mert ha már moralizálásról van szó, akkor ennek van egy másik vetülete is, hogy a centrumgazdaságok elitjeinek (aminek úgy ahogy Raiola is része volt) életviteléért a periférián tartott országok nyomorában mégis hányan halnak meg, vagy élik az életüket folyamatos létbizonytalanságban, nélkülözésben, mert valamiből ugye meg kell teremteni a centrum (és részben a félperiféria) obszcén jólétét. Ebből és a foci negatív irányából is bőven kivette a maga részét Raiola.
Bármilyen is volt akkor is !EMBER! Ez olyan mint, ha örülnél a halálának! Ez ízléstelen emberi megnyilvánulás voltvisca el barca írta: ↑2022.04.30. 20:35:09Megtisztult a foci az egyik rakfenetol. Már csak mendes maradt az igazi patkanyok kozul. Két kártékony féreg.
Először én is csodálkoztam amikor egy ember halálának örül valaki, ráadásul egy olyan emberén, akiről nagyjából semmit sem tud. Viszont mióta láttam milyen öröm volt itt néhány embernél pl Piqué sérülése után.... Azóta már nem annyira csodálkozok ezen. Igazi undorító hozzáállás.Kassandra írta: ↑2022.04.30. 21:23:13
Értem én a véleményed, de ebben a kontextusban ritka gusztustallanul sikerült megfogalmazni, vihetnél bele kicsit több humánumot...
Amúgy ő tette, ami a dolga volt, és úgy nézett ki ebben ő a legjobb. Nem ő hozta a szabályokat. A rendszer a káros, erről nem az ügynökök tehetnek. Ha nem lenne ilyen töketlen korrupt banda a fifa, uefa, már rég tettek volna ellene.
Baldé hiányposzton játszik, Puig nem. Annyira nem meglepő sztem. Persze ugyanannyira nem játszatják egyiket sem.
Értem én a véleményed, de ebben a kontextusban ritka gusztustallanul sikerült megfogalmazni, vihetnél bele kicsit több humánumot...visca el barca írta: ↑2022.04.30. 20:35:09Megtisztult a foci az egyik rakfenetol. Már csak mendes maradt az igazi patkanyok kozul. Két kártékony féreg.
Megtisztult a foci az egyik rakfenetol. Már csak mendes maradt az igazi patkanyok kozul. Két kártékony féreg.
MU-t olvastam a minap, állítólag Ten Hag szeretné a leendő csapatában tudni.
Hány BL-győztes játékost látsz a listán?visca el barca írta: ↑2022.04.30. 10:57:19lenne mibol mazsolazni: mbappe, chiesa, pogba, kessie, ndombele, christensen, morata, dybala, martial, belotti, saul, van de beek, insigne, sarabia, ginter, lo celso, mazraoui, romagnoli, bellerin, lingard, lacazette, luiz felipe, milik, onana, bernadeschi, eriksen, piatek stb stb.
Kb bl gyoztes keretet lehetne kihozni ebbol a nevsorbol.
lenne mibol mazsolazni: mbappe, chiesa, pogba, kessie, ndombele, christensen, morata, dybala, martial, belotti, saul, van de beek, insigne, sarabia, ginter, lo celso, mazraoui, romagnoli, bellerin, lingard, lacazette, luiz felipe, milik, onana, bernadeschi, eriksen, piatek stb stb.tatesz1990 írta: ↑2022.04.30. 09:29:32Ma reggelre eszembe jutottak olyan játékosok, akiket ingyen lehetne hozni, mégse nagyon van szó róluk sehol. Dybala, Zagadou és Eriksen azok, akikre gondoltam. Valamint a tegnap esti PSG meccs után Mbappé![]()
Xavi kinevezésekor tartottam attól, hogy amíg a klubnál vannak a régi csapattársak, "cimbik" addig Xavi sem fog tudni teljes megújulást eszközölni. Az EL kiesésnél és a közelmúlt bajnoki meccsei alatt is ezt éreztem, hogy ugyanazokat a kiégett arcokat nézzük 5 éve és ülünk fel újra és újra a nosztalgiavonatra. Persze alapvetően sokat javult Busquets játéka mióta Xavi irányít, de Albának sincs minőségi cseréje a posztján és láttuk mi történik ha nem a Pique-Araujo kettős játszik a védelemben. Amíg ezeket az arcokat nem tudjuk pótolni és megszabadulni tőlük (SR-t is ide sorolnám), addig jöhet ide bárki, nem fog tudni új fazont szabni a csapatnak. A legfontosabb szerintem az ő minőségi pótlásuk lenne, mert kezeljük tényként, a következő is csupán egy átmeneti szezon lesz velük a fedélzeten. Ugyanakkor idén nyáron a posztjukra igazolva 2023 nyarára elérhetünk arra a pontra hogy végre búcsút intünk nekik és új alapra építhetünk csapatot.tatesz1990 írta: ↑2022.04.29. 06:24:42Véleményem szerint Lewandowskinak simán helye lenne ebben a csapatban, de egyet értek veletek abban, hogy nem ennek az igazolás ak kellene prioritásnak lennie. Csak sokadik a sorban.
A védelem tele van lyukakkal. Legalább 3 játékos kellene. Egy jobb-, egy közép- és egy balhátvéd. Ez a legfontosabb csapatrész szerintem.
Középpályára szerintem egy játékmester kellene, így én nem vagyok a Kessié vonal mellett (bár ellene sem). Pedri kívül nincs karmester a csapatban.
Csak ezek után kellene a támadósorral foglalkozni.
Ha lenne beleszólásom, az alábbi játékosok mehetnének: Neto, Mingueza, Dest, Lenglet, Umtiti, Puig, Pjanic, Coutinho, Trincao, Braithweite, Depay, Griezmann, Collado
Cserébe jöhetne: Pena (vissza), Mazraoui (ingyen), Christensen (ingyen), Romagnoli (ingyen), Grimaldo, Wirtz, Adama (maradna végleg)
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... i-13579179 Hát nem örülök neki de itt fog kikötni.
Az olaszoknál is lehozták a hírt újra, lehet alapja.Kluivert92 írta: ↑2022.04.28. 05:46:27Nem tudom vlki irta-e mar, de allitolag bejelentkeztunk romagnoliert, lejar a szerzodese, ingyen elhozhato bal labas belso vedo, 27 eves, de nagyon keveset jatszott iden a gyenge milan vedelemben. Vlki latta tobbet jatszani? Lengletnel csak jobb nem?