Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
4 kupás szezonjuk akkor ment a levesbe, amikor a real bejutott a döntőbe.bence0330 írta: ↑2022.05.15. 15:53:49Úúúú, épp akartam írni, hogy game on megint. Mondjuk ha most kikapnának, és a Pool nyerne, akkor is csak pontegyenlőség lenne, és eredményektől függően 4-5 gólos különbséget kéne ledolgozni, mert az egymás ellenijük a 2 db 2-2 miatt nem számít. Szóval kedden agyon kell, hogy csapják a Southamptont, ha életben akarják tartani a 4 kupás szezont.
A Tottenham is behúzta a meccsét, az Arsenal győzelmi kényszerbe került.

Mondjuk nem tudom, mennyire tükrözte ez a helyzet a Tottenham akaratát, és mennyira azt, hogy az Anfielden rájuk rontó Liverpoolnál jelenleg nincs tán félelmetesebb jelenség a foci világában - leszámítva a Madridot otthon, ha 2 gólos hátrányban vannak.LG írta: ↑2022.05.08. 12:09:37Pedig nagyon mentek a gólért, de kibekkelte a Spurs.A londoniakat sem értem, az x nem igazán jó nekik. Remélem, az Arsenal nem teszi meg azt a szívességet, hogy innen elbukják a BL-helyet, szerintem egy olyan csapat, aki ilyen szituációban a döntetlent védi, ahelyett, hogy menne a győzelemért, nem érdemli meg, hogy a BL-ben legyen.

Pedig nagyon mentek a gólért, de kibekkelte a Spurs.
Én úgy érzem meglesz a vörösöknek. Hátrányba kerültek, de azóta mennek, mint a mérgezett egért, az egyenlítés már megvan, azóta is megy az egykapuzás. Nagyon erősnek tűnnek fejben, hasonlóan a Realhoz