Nem hasonlítottam Mbappéhoz, nyilvánvaló, ki a jobb, és nem is feltétlenül marginális a különbség. Bár ha már hasonlítanom kéne Barcás szemszögből, hogy itt mit tudna, akkor itt csökkenne a tudásuk közti különbség, a számunkra tökéletes kispályás focija miatt, a legkisebb zugokban is jól elvan, sőt, abban lubickol a futsallos múltja miatt, nagyon ritka az ilyen. Mbappé meg ugyan abban is remekel, de nem az a fő profilja. De nyilván sokkal jobb játékos a francia. Én csak annyit írtam, hogy a Ligue1 miatt nem kell lebecsülni, mert a 2. legjobb támadó ott, és Kyliant is elismerjük mint a világ tán legjobb támadóját. És igen, évente pár góllal szerzett többet, átlagosan 3-al. Az, hogy ő közben nem volt sérült - ami plusz pont - arról nem tehet. De még ha percre vetítjük is le, akkor is látszik, mennyire remek játékos úgy, hogy Mbappé lehet, hogy a világ legjobbja most. Tehát érted, ha Mbappé most a világ (egyik?) legjobbja, akkor hozzá képest amit BY hoz, még bőven nagyon magas szint.
Lehet előkeresem, de az összefoglalóban láttam 1-2 körrel ezelőtt egy statot amúgy, ahol sokkal jobb volt a helyzetkihasználása. Tehát azért nem kizárt, hogy a PSG-ben még pár góllal többet hozna, mint Monacoban sőt.
Chiesa mint jobb jobbszélső, azért az nagyon necces. Gnabry oké, de én Dembélé és Traoré után végre meccseket eldönteni tudó tükörszélsőt szeretnék. Abból tényleg csak Salah aki egyértelmű, Mahrez meg egy határeset. És utóbbi már kifelé megy, Salah sem fiatal már. A brazil meg ha lehozza, amit várunk, akkor megvagyunk évekig. De mondjuk írtad, hogy vele nincs bajod, szóval mindegy is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy