Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Sissoko meg fogja magyarázni Dembinek, hogy mennyire jól járt így!Fecooo írta: ↑2022.07.03. 10:33:29Szerintem zseniális megoldás lesz, ha létrejön a megállapodás, hiszen jól gondolta a menedzsment, hogy nem fog kapni máshol se jobb ajánlatot. Így ez a népművészeti cserépedény Sissoko kénytelen lesz elfogadni egy alacsonyabb ajánlatot is, aztán Oszmán meg úgyis kirúgja, hogy a végén még rosszabbul is jár, mintha szépen elfogadja a Barca korábbi tervezetét...![]()
Gondolom a zseni ügynök világklasszis taktikája volt, hogy majd ilyenkor biztos özönlenek majd a vevők. Mert ugye azt láthattuk, hogy "Leonardo PSG" hívogatta őtwesterngom írta: ↑2022.07.03. 09:21:45Egyébként miért volt így jó, hogy hagyták lejárni a szerződést, majd két nap múlva újra kötötték??
Én azt remélem, ha marad, hogy képes lesz eltalálni a kaput szezononkét legalább 10-12-szer, a gólpasszok mellett, és nem sérül meg.
Így is igazam van.csababarca írta: ↑2022.07.01. 21:17:33akkor lenne igazad, ha a pooli az első meccs, ahol 4-0ra kikapunk, majd a visszavágón 3-0nál csinálja ezt Dembelé.
Akkor megérteném az indulatokat.
akkor lenne igazad, ha a pooli az első meccs, ahol 4-0ra kikapunk, majd a visszavágón 3-0nál csinálja ezt Dembelé.
Még nagyon sokáig. Minden csapatot olyan arányban kell, legyőzni amennyire lehet. Főleg, ha komoly rivális. Ahogy azt a Bayern tette a 8-2 alkalmával. És még az sem igaz, hogy ha 4-0 az első meccs ide, akkor a második 5-0 oda. Az egy másik szituáció lett volna...
ha elolvasod az elozo hozzaszolasomat, kifejezetten Dembelere irtam ezt. Azaltal hogy kb kivetett lett, es majdnem a lelatora szorult, kb ugy volt kezelve mint egy ideiglenes "ingyen miert ne jatszassuk" kb jatekos. Emiatt szamara a szemelyes nyomas eltunt - nem az egesz csapatra irtambarcamessi írta: ↑2022.07.01. 07:34:57Eltűnt a nyomás?! Igazad van, végülis nem hugyoztunk vért minden meccsen hogy meglegyen következő szezonra a BL hely, illetve a tavaly őszi BL égés után se volt semmiféle nyomás az EL-ben, kb mindenki kötelezőnek tekintette, hogy azt meg kell nyerni. Az elmúlt éveket tekintve messze most tavasszal volt a legnagyobb a nyomás a csapaton.
Fel nem tudom fogni, hogy meddig hozzuk fel még azt a Pool elleni helyzetkihagyást! Valaki még azt hiszi, hogy ha a az bemegy, akkor nem 5-öt kapunk Angliában? Azt kell gondolnom, hogy akkor az azt a meccset nem látta. Mint ahogy a BM. elleni 8-ast sem.Xavier Hernandez írta: ↑2022.06.30. 23:11:59Számomra a legidegesítőbb játékosok egyike marad örökre.
Megmozdulásaiban néha tényleg ott volt a gól lehetősége, de az is, hogy kirúgja a stadionból a labdát, vagy egy teljesen veszélytelen helyzetben egyszerűen eladja az ellenfélnek. Teljesítménye csak az utóbbi fél évben volt elfogadható szinten, és csak a mostani középszerű felhozatalban, mert a korábbi Barcákba be sem fért volna.. Az ezt megelőző három és félben gyakorlatilag értékelhetetlen volt a játéka, ha épp nem állandó sérüléseivel küzdött. Nem alkotott maradandót, számomra a legemlékezetesebb pillanata a Liverpool elleni 3:0-ás meccs végén kihagyott hatalmas lehetősége volt, mely után Messi arcát a kezébe temetve elterült a földön...
Rohadtul nem volt idevaló, örülök, hogy végre eltakarodik innét a francba!
Eltűnt a nyomás?! Igazad van, végülis nem hugyoztunk vért minden meccsen hogy meglegyen következő szezonra a BL hely, illetve a tavaly őszi BL égés után se volt semmiféle nyomás az EL-ben, kb mindenki kötelezőnek tekintette, hogy azt meg kell nyerni. Az elmúlt éveket tekintve messze most tavasszal volt a legnagyobb a nyomás a csapaton.
voltak kiemelkedo meccsei, adott jo par golpasszt is, es altalanossagban ugy tunt hogy jol erzi magat a palyan - de megintcsak emlitem, szerintem ez azert volt mert a nyomas kb eltunt azaltal hogy fel labbal mar kint volt a klubbol
Ehhez még 400 millió euró hibádzik július végéig...
Ezt nem tudom honnan vetted, szerintem erről szo se volt.
Azért legalább 5-10 gól között illet volna szereznie ebben a szezonban, és akkor mondhatjuk, hogy hatalmasat játszott. De így ez nem sok igaz, az egész csapatból még így is ő volt az aki a legjobban kiemelkedett.Stoichkov írta: ↑2022.06.30. 11:20:17szerintem Dembele egesz jo szezonja annak volt tudhato, hogy kb nem volt rajta nyomas, mondvan ugyis lelep, kb csak kegyelembol jatszattak, etc...
velemenyem szerint a sracnak eroteljes teljesitmeny szorongasa van alapbol, a hatalmas elvarasok miatt, ahogy ide erkezett.
a lenyeg amit mondani akarok: ha megtartjuk es kotunk vele egy hosszabb szerzodest, szerintem a konnyedseg es felszabadultsag amit iden lattunk tole el fog sajnos tunni![]()