Raphinha - ha minden igaz - Ferrán Torreshez hasonló fizetési konstrukcióban jönne, húszmillió körüli kezdőrészlettel, további évekre szétosztva. Egyetlen dolog miatt hiszem el, hogy ez igaz és a Leedsnek megéri: mert a brazil és az elnökség is úgy érzi, hogy a csapat benntartásával a PL-ben ennél jóval több pénzt hozott az egyesületnek és ezért kapta meg a szabadkártyáját az átigazolásra. Emellett további két pénzügyi injekciós ügylet van függőben (egy újabb TV-részlet és a merchandise-jogok), ami szintén hozhat forrásokat. Az FFP-vel kapcsolatban meglepően kevés információt olvasni az elmúlt hónapban, nem tudni, hogy a csapat becsusszant-e valahogy a kritériumrendszerbe, vagy esélye nincs rá.Andris írta: ↑2022.07.10. 09:28:52Jelnleg tudtommal tovabbra is koti a kezunket harom dolog is.. nincs penz, tul vagyunk a fizetesi sapkan, es az ffp 4:1 szabalya alatt is bent vagyunk, tovabbra is. Csoda lenne, ha mindharmat sikerulne feloldani, es utanna meg felelos igazolaokra is tudnank kolteni. Raadasul a nincs penz nem csak azt jelenti, hogy nincs bevetel, hanem hogy ami van, azt is alapvetoen a rohadt masfel milliardos adossagunkra kene kolteni, nem holmi igazolasokra.
Es mint fentebb leirtam, tobb lenyeges szempont alapjan mar most is keso, es minden nappal rosszabb.
Azt se feledjuk, hogy Torres elso reszletevel kell kezdenunk. Aztan Gavi uj fizeteset regisztralni. Aztan Auba uj fizeteset. Aztan Christensent es Kessiet.
Én nem vagyok optimista. Nektek is azt ajanlom, hogy ne hagyjatok magatokat megvezetni a napi hirekkel, kicsit higgadtabban, jozan paraszti esszel gondoljatok at a helyzetet, es az eddig latottakat. Ahonnan en nezem a dolgokat, maximum kellemesen lehet csalodni. Eddig nem sikerult Laporta alatt egyszer sem, de soha nem lehet tudni.
Szerintem elfelejthetjuk Koundet, Lewat, Raphinnat es barkit, aki 10-20 misinel tobbe kerul.
Ha valamire fogadnom kéne, akkor az idén nyáron a kreatív könyvelésnek és a kincstár elkótyave... kiárusításának hála a klub kikerül a korlátozások alól, De Jongot kiutálják, Lewandowski valamilyen kreatív pénzügyi konstrukcióban 40+ millióért jön, Raphinha szintén jön, részletekre, Azpilicuetára szintén találnak megoldást. Emellett minden szakmai és sportérv Dembélé visszahozatala mellett szólna. Nagy, 50+ milliós transzfer viszont ezen túl nem történik és ezért összeteheti a kezét mindenki, aki a klub hosszú távú fenntarthatóságáért aggódik.