Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okés! Tudunk még várni nyugi! Én legalább is...Z. Iván írta:Olyan jó lenne ha tudnék mondani valami bíztatót, de már inkább nem mondok semmit, mert eddig ez nem jött be. Reménykedem én isEnrique írta:Nah lex vmi a beígért újításokkal?
Olyan jó lenne ha tudnék mondani valami bíztatót, de már inkább nem mondok semmit, mert eddig ez nem jött be. Reménykedem én isEnrique írta:Nah lex vmi a beígért újításokkal?
Én vtam az 1.Silvanus írta:Nagyon köszönöm, a topik már ÉL IS ! ! ! !Enrique írta:Persze!Silvanus írta:Ja, még egy apróság... hogyan is lehet képet beletenni a hozzászólásba? Simán, ahogy az aláírásba, azaz: img "a kép linkje" img ???...![]()
Tessék használni...
Nagyon köszönöm, a topik már ÉL IS ! ! ! !Enrique írta:Persze!Silvanus írta:Ja, még egy apróság... hogyan is lehet képet beletenni a hozzászólásba? Simán, ahogy az aláírásba, azaz: img "a kép linkje" img ???...
Sztem hozd létre az offtopicban.Silvanus írta:Bár egy másik topikban már feltettem a kérdést, de rájöttem, hogy az nem is oda való...
... szóval az jutott az eszembe, ha már itt egy-két ifjú elkezdte felfedni magát, akkor csinálhatnánk egy állandó topikot, amely csak arra szolgálna, hogy a hozzászólásba illesztenénk be magunkról egy-egy képet, hogy az ott is maradhasson véglegesen, és így arcról is megismerhetnénk egymást!?... Mert ha csak avatarba, vagy aláírásba teszi be az illető, akkor azt ugye ki is veszi onnan egy idő után, ahogy ezt tették az említett ifjúk... ez logikus is! De ott megmaradhatna állandóan!?... Ha ezt lehet?
Csak azért kérdezem most ezt itt meg, mert nem akarnám ezt létrehozni feleslegesen, ha nincs rá igény, mi a vélemény erről???...
KÖszi.redlions írta:Labdarúgáshoz került a spider8 kosaras beszámolója...
Jah, de az már nem a mi dolgunk!redlions írta:Leszünk még többen is!Enrique írta:1ébként megnéztem így is a 347 regből van 53 emberke, akiknek 20 fölött van a hozz.ik száma. Szal azért sztem sokan vunk!Talán be kellene írni pár helyre a web címet.
Leszünk még többen is!Enrique írta:1ébként megnéztem így is a 347 regből van 53 emberke, akiknek 20 fölött van a hozz.ik száma. Szal azért sztem sokan vunk!
Cseles-CselesEnrique írta:Csak h ne zavargassanak...Charlie írta:Enrique pedig te nem vagy a gépnélAkkor hogy hogy írkálx?
![]()
C.![]()
![]()
Meg így tudok írni, ha meg vki oan ír, akinek nem akarok back írni, annak nem vagyok itt.![]()
![]()
Kész. Egyszerűű!!!
Csak h ne zavargassanak...Charlie írta:Enrique pedig te nem vagy a gépnélAkkor hogy hogy írkálx?
![]()
C.
Szórakozol Charlie????Charlie írta:Nem voltam érthető?Nem megyek én sehovaEnrique írta:Akkor??Charlie írta:Emberek!
Sztetek egy ilyen király brigádot mint TI itt hagynék?Netes család vagyunk.
![]()
C.![]()
Csak gondoltam riogatlak titeket
![]()
C.