2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Bayern teljesen más focit tol, mint mi. Nem kérdés, hogy Lewának is más lesz a környezet ebben a játékstílusban, mert egész biztosan nem fogunk stílust váltani.sansz írta: ↑2022.07.18. 10:43:50Páran nagy szeretettel fogadták Lewát, hát akkor itt egy "ellen comment":
Jól átgondoltam és soha nem volt még olyan igazolásunk, akit ennyire nem szerettem volna, pedig azért voltak érdekes húzásaink, lássuk be.
Az elit csapatok emblematikus játékosai közt vannak hatalmas tehetségek, és vannak a Lewa-féle túlajnározott kóklerek. Lewa érzi a kaput, mögé kell egy gépezet és ha mindenhol erősek, akkor a csapata sikeres lesz. De össze se lehet hasonlítani az igazi sztárokkal.. Ronaldot se kedvelem, de nem összehasonlíthatóak. Aki ismeri a Bayern játékát, pontosan tudja, hogy nem ő volt a kulcsember, a góljai ellenére.
Azt se mondom, hogy nálunk nem fog gólokat lőni, ha kivételesen a helyén játszatjuk, mert most felépült egy góllövőt kiszolgáló komoly személyzet: Gavi, Pedri, FT, Dembele, Raphinha... De pont ez a szomorú, ehhez nem kellett volna egy kiöregedő "egy dologra jó" játékost venni. Erre tökéletes Auba is, de Depay is termelne, ha őt szolgálnák ki. Papolunk, hogy nincs semmire pénz, erre kb 50-et leteszünk egy Lewáért, akiben már messze nem bízott a Bayern , hogy egy-két szezonnál több lenne benne, egy olyan posztra, ami igazából rövidtávon megvan nekünk is. Micsoda bohóc a vezetésünk..és mekkora királyt csináltunk a Bayernből. Lewa még legalább három évig akarta megkeresni ezt a pénzecskéjét, a Bayern pedig már nem mert vele középtávon se számolni.
Mi Messiből (sem Suarezből, sem Griezmannból) nem tudtunk pénzt csinálni, ők meg pénzért eladják Lewát. Röhej. És akkor kérdés, hogy miért vannak anyagi problémái a klubnak? Raphinha egy jó vétel volt, hogy most volt-e rá szükségünk az más kérdés. Kessié a középpályára is nagyon nagy dolog. Én a védelmet is erősnek tartom, Araujo mellett Chris és beugró Piqué és Eric. Lewa nélkülis ez egy gólerős, stabil és nem kifejezetten öreg csapat lenne...
Ha a korát nézzük akkor azt mondja az ember hogy levezetni jött ide. Ha viszont a statjait, idei góljait akkor az a helyzet hogy egy csúcsformában lévő topcsatárt igazoltunk le, ami nagyon kelleni fog.Leon írta: ↑2022.07.16. 23:42:45Egy kis kedvcsináló, Leo a "GOAT" -on kívül nem sűrűn láttam ilyen gólgyárost, életveszély a pali:![]()
Amúgy meg a világ legjobb csatára, talán annyira nem kéne szomorkodni,hogy ide jön...
Nem érdekel mennyiért nem én fizettem...
https://www.youtube.com/watch?v=Q54GEy_OB5Q
Mondjuk a PSG szinte tuti pletyka, mivel MBappé nyilván nem akart magának ilyen kaliberű posztriválist.
Egyrészt Suarez ahogy idősödött úgy ment le illetve Lewa ahogy idősödött úgy lett egyre jobb illetve nézd meg mennyj gólt rúgott a bl-ben. Másrészt Messit bem elüldözték, hanem akkor esélytelen volt megtartani. Nem a vezetőséget védem, de az jobb lett volna, ha még nem befutott fiatal csatárért adnak 40-50 millió eurót aztán bőven benne van, hogy hoppon maradunk. Nyílván a lengyelnél is benne van ez a rizikó faktor, de azért kb 600 bundes meccsen csak eltett több mint 400 gólt! Én sem adtam volna ennyit érte, de manapság ez van és azért benne még bőven benne lehet 2 év csúcs szinten. Érzésem szerint ( nem tudom ki írta ma) a kis Brazil srác fog érkezni 2 év múlva szintén nem kis összegért, mert kb az összes elit klub őt akarja… én akkor leszek kibékülve teljesen az átigazolásokkal, ha Koundé és Azpi is érkezik. Ja és teszek rá, hogy mennyit költenek ugyanis, ha már ezt teszik azt jelenti van miből!Xavier Hernandez írta: ↑2022.07.16. 19:19:02Amikor Suárezt 0€-ért elajándékoztuk az Atletinek, akkor pont egy évvel volt fiatalabb, mint a most 50 millió €-ért idehozott Lewandowski. Annyit jegyeznék meg mindenféle él nélkül, hogy korából adódóan azért ő sem a jövő embere, hisz Messi sem volt az, mikor pont ugyanennyi idősen az új menedzsment elhajtotta innét... de persze hajrá!
Ahhoz képest, hogy elvileg csődközeli helyzetben van a klub, és tök üres a kassza, és a játékoseladásokból eddig csak apró jött be, azért egész szépen folynak el az eurómilliók. Ha jól matekolok, már 120m felett járunk.
Oké, de az allegória folytatódott is még ugyanazon nyilatkozatban, valami olyasmivel, hogy "ha a szociók zöld lámpát adnak, akkor kikerülhetünk az intenzívről".visca el barca írta: ↑2022.07.16. 20:03:09Igen, amugy mókas h laporta szavaival élve 2 hete még lélegeztetogepen volt a klub, most meg kiszortunk 120 millat ket abszolut felesleges emberre.
Igen, amugy mókas h laporta szavaival élve 2 hete még lélegeztetogepen volt a klub, most meg kiszortunk 120 millat ket abszolut felesleges emberre.Xavier Hernandez írta: ↑2022.07.16. 19:19:02Amikor Suárezt 0€-ért elajándékoztuk az Atletinek, akkor pont egy évvel volt fiatalabb, mint a most 50 millió €-ért idehozott Lewandowski. Annyit jegyeznék meg mindenféle él nélkül, hogy korából adódóan azért ő sem a jövő embere, hisz Messi sem volt az, mikor pont ugyanennyi idősen az új menedzsment elhajtotta innét... de persze hajrá!
Ahhoz képest, hogy elvileg csődközeli helyzetben van a klub, és tök üres a kassza, és a játékoseladásokból eddig csak apró jött be, azért egész szépen folynak el az eurómilliók. Ha jól matekolok, már 120m felett járunk.