genesis1988 írta: ↑2022.07.17. 10:19:07
Teljesen egyetértek! Ennyi év alatt semmi más nem jut eszembe csak a sérülése, hosszabbítás, ki a stadionból jó messzire és az , hogy aludni jó és elkésni mindig....de szerintem jövőre lelép és ez a hosszabbítás csak win-win játék volt a két fél között, hogy mindenki egy zsák pénzzel a kezében mondjon búcsút a másiknak.
De ki a franc fogja megvenni, ha még ingyen sem kellett senkinek? Melyik klub lesz olyan hülye hogy azt mondja, hogy "oké, tavaly ingyen nem kellett, de idén.... idén elvisszük 40-ért.
Nekem amúgy ellentétes okok miatt nem szimpi, nekem pont a jó megoldásai és a gyalogkakukksága maradt meg, és az a bajom, hogy ezzel együtt sem elég, mert rengeteg olyan hibája van, ami nem annyira marad meg. Nincs benne tűz. Nem támad le, nem védekezik... ez utóbbit még Messi is neccesen tehette csak meg, ő is csak 30 felett, de legalább neki volt mire, és elől 30-40 góllal meg végtelen kulcspasszal kompenzált.
Erre csak rájött az, hogy még gólt lőni is elfelejtett közben, pedig azért korábban az ment neki, még ha nem is egy Leo szinten.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy