hajnesz írta: ↑2022.08.03. 16:03:16
visca el barca írta: ↑2022.08.03. 10:10:50
Akkor még1x leírom. Nico, De Jong, Gavi, Pedri, Kessie, Busi. 6 kp-s, egyik se tud szélen játszani. Így a 4 kp-sből kettő eleve szárnyvédő kell, hogy legyen (alba-dest), a maradék két pozícióból egy tudjuk kié, a maradék egy helyre meg lesz 5 ember.
Lehet így is nézni, de lehet úgy is, hogy ez egy 3-6-1, ahol a 2 szélsőnk a 2 szélső középpályásunk, és akkor már mindjárt más a helyzet.
Szerintem 4-3-3 lesz, ha úgy tetszik, ahol Araujo/Koundé lesz a jobb oldali védő, aki fixen hátul marad, míg a másik oldalon Alba, aki odaképzelhető 4. középpályásnak, és akkor papíron 4-3-3, a valóságban inkább 3-4-3
Szerintem Azpilicueta és Laportáék addig nyűvik a Chelseat, míg sikerül megszerezni. Ha megnézzük az összes igazolásunk olyan volt, hogy már egy lyukas garast sem adtunk volna, hogy meg tudjuk szerezni. (kivéve Christensen és Kessié).
Én bízom Alemanyban, hogy tudja mit csinál és nem egy 50 milliós játékosról van szó. Akkor pedig nem kell agyalni, hogy Koundé vagy Araujo játszik-e szélen.
Mondjuk szívesen megnéznék egy Kessié-De Jong, előttük Pedri-Gavi kp-t, hátul Azpilicueta-Araujo-Koundé trióval. Vagy ha jön a FDJ-Silva csere, akkor Kessié-Busquets/Nico-Pedri-BS.
Nyilván itt Alba húzhatná keresztül a számítást, de fantáziálgatni azért jó.
De Pjanic is beleszólhat a dolgokba. Van esély rá, hogy csökkentett fizetéssel marad, mert Xavinak tetszik a játéka és használható embernek tartja, akkor viszont Nicot kölcsön adják vagy véglegesen megválnak tőle. Ez elvileg a mai vagy holnapi nap kiderül.