Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ha elég tökös TH, meg fogja tenni. Az biztos, hogy a csapat jobban járna úgy.bence0330 írta: ↑2022.08.25. 12:09:06Szerintem Ronaldo mindenképp ki lesz téve, ég és föld a csapat vele és nélküle. Ha gyakorlatban nem megy el, akkor is padozni fog, TH nem fogja lehúzni vele a saját csapatát, mikor ő is látja, milyen iszonyatos minőségi különbség van a kettő között.
Depay szerintem sokkal érettebb, komplettebb játékos lett az évek alatt, azért nálunk is nagyon jól teljesített, tehát már van nagycsapatos pozitív tapasztalata is. Ott juthatna neki kilenceseben egy húzószerep, most legalábbis biztos, mert nincs konkurencia a poszton, főleg, ha CR megy. És ő látványosan vezér szeret lenni. Rashforddal meg válthatnak is közép/szélt, szóval szerintem kikerülne többször balra is.
Szerintem Ronaldo mindenképp ki lesz téve, ég és föld a csapat vele és nélküle. Ha gyakorlatban nem megy el, akkor is padozni fog, TH nem fogja lehúzni vele a saját csapatát, mikor ő is látja, milyen iszonyatos minőségi különbség van a kettő között.
Na az érdekes kör lenne, egyszer már benyalta szegény, ráadásul akkor is (főleg) egy holland edző alatt játszott. Mondjuk nekik nagy rizikó nem lenne benne, kérdés Ronit sikerül-e kitenni. A baloson megvannak, feltételezem inkább 9-esbe kéne oda is.
A jobboson Fati fix és ott van Dembélé, Torres, középen Lewa szintén fix, plusz Auba. Lehet, hogy pl. Torres helyett jobb lenne, de ő maradni fog. Ráadásul hosszabbítani kellene vele és a béreken is húzni kéne, játékosokat kell eladni, mert túl bő a keret, nem bír el ennyit a csapat és akkor olyan embert kell aki nélkülözhető, mert a posztján bőven van játékos. Mellesleg belőle láthatunk pénzt ami nem egy utolsó dolog.sansz írta: ↑2022.08.03. 16:16:12Nagyon inkorrekt dolog,amit ezzel a sráccal csinálunk. Szerintem ő illik a csapatba, Raphinha és Fati közé simán. Gólerős, technikás, rövidpasszos játékban is él, van benne váratlan és egyáltalán nem erőszakolás,ha középső támadóként használjuk.
Úgy jött ide,hogy a kialkudott fizetéséből is még hajlandó volt jófejségből csökkenteni. Ha jól számoltam, a keretben neki van a 13ik legmagasabb fizetése,kb fele Lewáénak, akit volt pénz kivásárolni és a fizetése is teljesen rendben van, 4 évre.
Nem értem mit követett el Depay,hogy ennyire nem kell. Ha az egész csapat őt szolgálná ki, vsz szépen termelne, de nem lőne annyi gólt,mint Auba, Lewa és hasonlók. De nekünk most nem is ez kell, hanem egy tisztességes góltermelő, aki a védelmet is szétzilálja, adja a gólpasszokat stb.
A jelenlegi támadósorunk ereje pont abban van,hogy Fati, Dembele, FT, Depay, Raphinha közül mindenki gólveszélyes, ha egy kiesik,akkor nem vesztünk 30 gólt. Pont ezért, már Auba is kérdéses, de azért nem baj,hogy van, mélyíti a keretet, jó csere,baj esetén azért jobb érzés őt látni beállni,mint LDJt(aki amúgy több,mint korrekt szintet hozott)
De nem értem miért pont Depayt dobjuk el,aki nem drága és totálisan beleillik a játékunkba. És Puiggal és Minguval ellentétben, azt se lehetett látni,hogy Xavi őt nem kedvelné.
off: Most támadtam fel. Eddig vegetáltam az úgynevezett életben.visca el barca írta: ↑2022.08.03. 12:15:05kanty írta: ↑2022.08.03. 12:01:19Nem tudom, hogy azon a szinten talál-e magának csapatot, ahol ő szeretne futballozni. Ahhoz szerintem kevés, hogy egy topcsapat vezére legyen, ahhoz viszont túlságosan jó, hogy egy Barcelonában a padon üljön. Már az ideérkezése előtt is azt gondoltam, hogy a Lyon az ő szintje, és ezt most sem látom másképp.
off:
Úristen! Te még élsz?![]()
Szerintem bőven a Lyon felett van. Szerintem egy Arsenalban is fix kezdő lenne, de a jelenlegi MU-ban is is megállná a helyét, az elmúlt szezon alapján.kanty írta: ↑2022.08.03. 12:01:19Nem tudom, hogy azon a szinten talál-e magának csapatot, ahol ő szeretne futballozni. Ahhoz szerintem kevés, hogy egy topcsapat vezére legyen, ahhoz viszont túlságosan jó, hogy egy Barcelonában a padon üljön. Már az ideérkezése előtt is azt gondoltam, hogy a Lyon az ő szintje, és ezt most sem látom másképp.
kanty írta: ↑2022.08.03. 12:01:19Nem tudom, hogy azon a szinten talál-e magának csapatot, ahol ő szeretne futballozni. Ahhoz szerintem kevés, hogy egy topcsapat vezére legyen, ahhoz viszont túlságosan jó, hogy egy Barcelonában a padon üljön. Már az ideérkezése előtt is azt gondoltam, hogy a Lyon az ő szintje, és ezt most sem látom másképp.
Menni fog, minek ücsörögne a padon. Csak most ügyeskedik. Szerintem kár érte, de sokan vagyunk és pont vele nem számolnak.soadroli írta: ↑2022.08.02. 19:59:33Barcelona and Memphis Depay lawyers are in negotiations to reach an agreement on free agency. No way for €20m fee. Depay will accept to leave Barça only in case he’ll find the right option for his future.
Memphis Depay will only consider top clubs. (Fabrizio Romano)
Bár gondolom viccnek szántad, de ők le vannak szerződve… max a fiattól vagy kitől tudnának kérnj zsetont. Egyébként meg szimplán tudják, hogy minket be lehet vágni..jclayton írta: ↑2022.07.30. 14:46:58Eladnák a tévés jogaikat, rögtön lenne húszmillájuk, ki érti ezt ...visca el barca írta: ↑2022.07.30. 12:25:15
Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája![]()
![]()
jclayton írta: ↑2022.07.30. 14:46:58Eladnák a tévés jogaikat, rögtön lenne húszmillájuk, ki érti ezt ...visca el barca írta: ↑2022.07.30. 12:25:15
Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája![]()
![]()