csababarca írta: ↑2022.08.10. 21:04:00
Az a nevetséges, hogy ilyen ügyeink vannak.
Alternatíva? Hát mondok egy egyszerű példát: ha van 3 millió forintom egy autót venni, akkor nem a ferrari szalonban nyitok, majd hagyom magam rábeszélni egy limitált kiadású autóra. Aztán meg vakarózok amikor fizetni kellene.
Nem pletyka, mert nincsenek regisztrálva, ez a tény.
Szivárogtatásról szót sem szóltam.
Júniusban már voltak hírek, hogy nehéz lesz igazolni, pont emiatt, tehát nem tegnap derült ez ki.
Az a kegyetlen jó munka is messze van, mert még mindig vannak olyanok, akiknek már nem lenne itt helyük. (Brait, Depay, Umtiti...)
Utólag bocsi, kicsit személyeskedő, vagy inkább agresszív volt az utolsó 1-2 válaszom.
A párhuzam szerintem nem korrekt, bár ez persze a legtöbb párhuzamra igaz. Ha kiegészítem, hogy tudom, hogy biztosan van forrásom arra a limitált autóra, csak idő kérdése, akkor igenis rábeszélhetem magam. Bár ez az autóvásárlás eleve problémás, aki 1-2 hete a gyártósorost hozta, az talált be, mert a jobb játékos több profitot is fog termelni, tehát érdekem is van megvenni, az autónál ilyen nincs, sőt.
A szivárogtatás csak arra volt reakció, mikor azt írtad, hogy általánosságban mindig csak jót írok a klubról, és épp ez jutott eszembe példának, ahol szidnám őket pl, ha kiderülne, a lényeg a fikció-megvalósult, bebizonyosodott dolgok szembesítése volt.
Azért ennyi playát eladni úgy, hogy az előző nyarakon közünk nem volt hozzá, szerintem brutális. Főleg, hogy az említett 3-ból kb 2 esélyes még. De ez is a félig teli, félig üres pohár esete, bár van az a pohár háromnegyedig is bőven. De a lényeg, hogy már csak ezért sem lehetett előre megtervezni, mikor, és hogyan fogunk tudni regisztrálni. Nincs az az AI, aki ezt megmondta volna előre. Vészhelyzetre meg tudják, hogy ott az eladás, tehát igazi hatalmas rizikó nem volt benne, de ha jól értem, akkor most FDJ is közel áll a távozáshoz, az sokmindent megoldana az elképesztő fizujával.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy