2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Èn a kezdő közelébe nem engedném Busit! Pedri másabb poszt ès számomra más szint is! Amit csinál Busi abban nem rossz, de a mai fociban ez már nem megy! Szerelget paszolgat stb, de olyan lassú hogy azt már nem túlzás ès nem csak sprintben lassú hanem agyban is.Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda vanVakmacska írta: ↑2022.08.14. 10:03:23Ahogy én látttam, görcsöltek a fiúk rendesen a meccs alatt, ráadásul a Rayo az időhúzásával kizökkentette őket sokszor.
A sok új játékos még nem igazán érzi egymást.
A széljátékunk végre feljavult, nem mindent középen eröltetünk, így van a középen érkezőknek helyük. Végre nem Alba rohangál bal támadó pozícióban
Remekül érkeztek a második hullámban végre, ami eddig hiányzott, jól kapták lövőre, és végre mertek távolról is próbálkozni!
Businak pacsi a piros lapért, legalább nem kell néznünk a lassú játékát jövő héten. Ő már csak arra jó, hogy ha 3 vagy 4 góllal megyünk, bemegy, és pilinckázva tartja a labdát.
Oké sok labdát szerez. (mint ahogy más is szerezne ha abban a poziban játszana)Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda van
Teljesen egyetertek , dejong kell de a fizetese tarthatatlandavi10 írta: ↑2022.08.14. 10:02:17Egyedül Ő volt képes életet hozni a kp-ra. Olyan elszánt volt, én némi dühöt is fel véltem fedezni benne. Szerintem mindenki jobban jár, ha fizucsökkentés lesz a vége és nem egy ilyen csúnya válás.visca el barca írta: ↑2022.08.14. 09:44:08De jong a 30 percével mom, en sokat fikazom, de ma olyan elannal szallt be, h orom volt nezni.
Pedri-ről meg azt írja a Sport, hogy valami ágyék fájdalma volt, ezért is cserélték le a végére, ma még vizsgálgatják.
Albat nem emlitetted , egy normalis beadasa passza nem volt, fajdalom volt nezni amit csinalvisca el barca írta: ↑2022.08.14. 09:44:08kósza gondolatok...
Engedjuk mar el ezt az elso meccs volt, meg ossze kell szokni sz.rt. A real ezeket a meccseket ket helyzet/ket gol atlaggal hozni fogja. Mire xavi kitalalja mi a legjobb, meg mindenkinek megtalalja a helyét, a real a nyugdijasaival oktoberre elmegy 10 ponttal.
Lehet itt elso meccsezni, a teny az, hogy otthon, egy kiesojelolt ellen eldobtunk 2 pontot. Mert ha a wandaban vagy sevillaban xelunk az benne van, de hogy egy ilyen sz.ar, idohuzos-fetrengos noname csapatot nem birunk durvan megrakni, az egy vicc.
Dembele meg raphinha egyszerre nem fog mukodni, azon egyszeru okbol kifolyolag, hogy baloldalon egyik se tud jatszani. Dembele ott nagyon nulla, raphinha meg lathatóan eleteben nem jatszott ott, jobb labbal semmit nem tud, igy max beadogatni jo.
Gavi nagyon gyenge volt, megy mint a hulye, ez teny, de teljesen szertelen, ossze-vissza rohangal. Kb arra fut amerre a labda van, ilyen grund jelleggel. Nem latom a funkciojat a csapatban.
Araujo jobbszél. Hagyjuk, a hulye is latja h teljesen alkalmatlan. Csak azt nem ertem, ha mi, kis vilagi luzerek ezt latjuk innen 5000 kmről, a vezetoedzo miert nem latja. Sr, pont uo. [auto_cenzúra], ergo ő is játszhatna, es akkor legalabb araujo a helyen lehetne. Majd a vegen xavi levonja h gyenge szelsonek es kolcsonadjuk.
Az ujak. Christensen 60 perc alapjan egy prime lengletnek tunik. Nem kezdo szint, de 3-4. vedonek jo lesz ő. Kessie teljesen fogalmatlanul rohangált ossze-vissza, abszolut fogalma nem volt mit kell jatszani. A baj az, hogy kezdo nem lesz, es igy a meccsenkent kapott 10 perc alatt nem is fogja megtanulni. Ő nekem egy nagy talány, h mire lesz képes. Raphinharol mar fentebb írtam, csak jobboldalon jasználható. Amugy lelkes, techikailag jo. Soha nem lesz prime de egy felso polc aljat elérheti. Lew4ndowski tetszett, rengeteget dolgozott, visszazart ha kellett, szerelt, jött-ment, de az látszik h neki nagyon alá kell dolgozni, mert nem az 6 emberen átcselezi magat kaliber. Nem feltem, jo lesz ő.
De jong a 30 percével mom, en sokat fikazom, de ma olyan elannal szallt be, h orom volt nezni. Mindazonaltal ha nem ad le a fizetesebol mehet, ezt a minoseget elore bernardo silva is hozni fogja
TS oriasi volt, 2 brutal vedes, nagyon kellet.
Annap orulok h piké 1 percet nem játszott, remelem marad ez a tendencia. SR hullagyenge volt, buszkecc szokasos, addig forgolodok, amig mindenki visszazar játékát hozta. Sajnos le kell nyelnunk ő kezdő lesz egész évben, ez van.
Egy szo mint 100, az ilyen hoki meccseken nem engedhetjuk meg a pontvesztéseket.
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda vanVakmacska írta: ↑2022.08.14. 10:03:23Ahogy én látttam, görcsöltek a fiúk rendesen a meccs alatt, ráadásul a Rayo az időhúzásával kizökkentette őket sokszor.
A sok új játékos még nem igazán érzi egymást.
A széljátékunk végre feljavult, nem mindent középen eröltetünk, így van a középen érkezőknek helyük. Végre nem Alba rohangál bal támadó pozícióban
Remekül érkeztek a második hullámban végre, ami eddig hiányzott, jól kapták lövőre, és végre mertek távolról is próbálkozni!
Businak pacsi a piros lapért, legalább nem kell néznünk a lassú játékát jövő héten. Ő már csak arra jó, hogy ha 3 vagy 4 góllal megyünk, bemegy, és pilinckázva tartja a labdát.
Egyedül Ő volt képes életet hozni a kp-ra. Olyan elszánt volt, én némi dühöt is fel véltem fedezni benne. Szerintem mindenki jobban jár, ha fizucsökkentés lesz a vége és nem egy ilyen csúnya válás.visca el barca írta: ↑2022.08.14. 09:44:08De jong a 30 percével mom, en sokat fikazom, de ma olyan elannal szallt be, h orom volt nezni.
Teljes egyetértés , Araujot azért nem írtam , mert nem akarom elhinni , hogy Xavi olyan hülye , hogy a világ egyik legjobb középhátvédét kiteszi a szélre, de Busi agyonjátszatasa után már meg sem lepődik az ember. Jövőre visszahozatja Messit is, aztán összeállhat, a Busi-Xavi-Messi kp..drobika írta: ↑2022.08.14. 08:12:09Teljesen egyetértek ezzel. Nem a szezon eleji játékkal elégedetlen az ember, hanem a folyamatosan elkövetett hibákkal, amelyek némelyike már évek óta velünk van. Az egyik csak Busi. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan Araujo jobb bekk játéka. Védhetetlen. Ott van erre két ember, aki persze messze nem jó megoldás a posztra,és ez Alves óta gond. Szubjektív véleményem az, hogy a jelenlegi két jobb bekk aspiránsnál simán jobb, innen nézve maradhatott volna... de ez csak az én véleményem SR, és Dest-ről. De ha már ott vannak, akkor könyörgöm miért Ara van a helyükön?pep71 írta: ↑2022.08.14. 06:47:04Érthetetlen , hogy Xavi sem akarja elengedni ezt a Busi, Alba, SR vonalat, már csak Pique hiányzott. Eddig még lehetett azzal védekezni , hogy nincs más, de most jött egy rakat játékos , erre még mindig ők játszanak. Lassú , körülményes játék , a régi haverokra építve . Nem ezt vártam Xavitól, óriási csalódás , hogy nem veszi észre , a mai fociban Businak már semmi keresnivalója egy top csapatban, ennyi erővel ő és Ini is játszhatna.
A Rayo-nak csak két helyzete volt , de azok ziccerek, a barcanak abból egy sem volt. Van hova fejlődni a keret adott most már , de nem látom Xavin, hogy belátná ez a foci már nem versenyképes, sokkal direktebben és gyorsabban kellene játszani.
A másik, hogy Dembele persze hoz egy átlagot a bal oldalon, de nem ott tud segíteni! Kérdés, miért játszik ott, ezt is évek óta lehet tudni. Raphihnha elég jó volt a jobboson, legalábbis bőven jobb, mint amikor átkerült balra. Szerintem az ott Fati, vagy Torres területe. Jobb oldal Dembele, és Raphinha. EG...hát...inkább nem mondok semmit, de jó lenne, ha volna egy-két szabályos megmozdulása is. A mai meccsen Gavi és Pedri sem tudott előre vinni, de bennük van potenciál, csak Busit kellene már végre onnan kitenni, de ő lesz a szezon legstabilabban kezdő játékosa, ebben biztos vagyok.
Lewának nem volt szerencséje, a cserék elég jól mozogtak, akár legközelebb nem is kellene a padot koptatniuk. Értem, hogy nincs még meg a csapat, csak legalább a kirívó hibákat ne követnénk el állandóan, a csapatot meg az edző állítja össze. Ezt a meccset is simán bukhattuk volna, mondjuk meg őszintén. 3 zakó ez ellen a csapat ellen kissé túlzás lett volna, nem mintha az ellenük szerzett 1 pont 3 meccs alatt fényes lenne. Nincs már olyan csapat, aki feltett kézzel érkezik, felejtsük el ezt a kis, meg harcos csapat jelzőt! Csapat van, ami működik, vagy nem. A legkevesebb, hogy harcos, meg akar, ha nem tenné, akkor ki se futna a páyára!
Teljesen egyetértek ezzel. Nem a szezon eleji játékkal elégedetlen az ember, hanem a folyamatosan elkövetett hibákkal, amelyek némelyike már évek óta velünk van. Az egyik csak Busi. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan Araujo jobb bekk játéka. Védhetetlen. Ott van erre két ember, aki persze messze nem jó megoldás a posztra,és ez Alves óta gond. Szubjektív véleményem az, hogy a jelenlegi két jobb bekk aspiránsnál simán jobb, innen nézve maradhatott volna... de ez csak az én véleményem SR, és Dest-ről. De ha már ott vannak, akkor könyörgöm miért Ara van a helyükön?pep71 írta: ↑2022.08.14. 06:47:04Érthetetlen , hogy Xavi sem akarja elengedni ezt a Busi, Alba, SR vonalat, már csak Pique hiányzott. Eddig még lehetett azzal védekezni , hogy nincs más, de most jött egy rakat játékos , erre még mindig ők játszanak. Lassú , körülményes játék , a régi haverokra építve . Nem ezt vártam Xavitól, óriási csalódás , hogy nem veszi észre , a mai fociban Businak már semmi keresnivalója egy top csapatban, ennyi erővel ő és Ini is játszhatna.
A Rayo-nak csak két helyzete volt , de azok ziccerek, a barcanak abból egy sem volt. Van hova fejlődni a keret adott most már , de nem látom Xavin, hogy belátná ez a foci már nem versenyképes, sokkal direktebben és gyorsabban kellene játszani.
Tempó és aggresszivitas nélkül nem, helyzetünk is talán 2 volt ami gólt ígért a többi csak toketlenkedes a kapu előtt. Szezon első meccse, adjunk ennek még 4-5 meccset, tragédia nincs, fejlődni kell, remélem Xavi is azt a meccset nézte, amit mi. Remélem jövőhéten de Jong kezdhet Busquets helyén, és ott is ragad.
Jogos, de pl. az Atletico elleni 4-2-n is kifejezetten pörgősek voltunk, pedig ők aztán nem igazán hagynak területet.vidra írta: ↑2022.08.14. 00:42:16Egy Real ellen azért könnyebb "pörgetni a labdát", mert támadóbbak valamennyivel és nyitottabbak. Teljesen más játékot kíván egy bunkervédekező csapat, mint egy kitámadó.
Azt megadom, hogy túl sok volt a tökölős körbepassz. FDJ hozott fel némi kreativitást ezt feloldandó, de már kicsit későn. A Rayo szívós volt.