A tegnapi meccset elvileg nem kellene magyarázni, hiszen nyertünk.
De gyerekek, annyira látszott, hogy itt még mekkora a káosz. Gyakorlatilag Pedri, Lewa, és Dembele volt az, akinél úgy éreztem, hogy gyakorlatilag készen vannak, tudják a helyüket. Írónikusan még TS ...

Amikor láttam, hogy ARAUJO megint jobb bekk, komolyan gondolkodtam, ezt én nem nézem, és továbbra is azt mondom, ez védhetetlen Xavi részéről.
Hátul nagyon nem vagyunk meg, sem középen, sem jobbon. EG. és Chris minden, de nem életbiztosítás, Arát említettem. Az egyenlítő gól után, ami szerintem netto szabálytalanság után született, és kétszer is nagyon szerencsésen pattant a labda nekik. Persze nem kellett volna ott FDJ-nek mutatványozni, de ettől még szabálytalan volt, de a szabálytalan az, amit a bíró lefúj. Axióma. Pont.
Szóval az egyenlítő gól után, ha TS legszebb formáját meghazudtoló módon nem véd, akkor 3-mat kapunk sorban. Persze az is igaz, hogy egy RSOC bárhol tud helyzetet kialakítani, de bármely csapatra igaz ez. Elnézve a Rayo játékát, nincs sokkal messzebb a Sociedadnál. Tömörül a mezőny!
A védelem egyáltalán nincs kész! A középpálya alakulna, de jön majd vissza Busi, és akkor minden a régi lesz.
Elöl Lewa egy zseni, ne szépítsük, kegyetlen gyilkos. Ha még 30-at így eltesz, akkor rendben van, ő biztos pont. Akar is, hajt is, nem színészkedik, ha lerúgják.
Dembi is tetszett, igaz nála két verzió van lövésnél. Ha felemeli, akkor a jegenyefák veszélyben, ha laposan lő, az mindig veszélyes a kapura és a beadásai is nagyon ülnek.
A győzelem a zsákban, de hosszú még az út...