Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kétlem hogy az esküvőt is leszervezik Alemany-ék, akkor a Camp Nouban lenne.
Ez a biznisz még tető alá lesz hozva. (esküvőstül mindenestül....
Személyesen is beinteni a Chelsea-nek?
Xavi óta az általad felsorolt emberek egyike sem lazsalt. Fati érthetően a sérülése miatt volt óvatos.
Miutan az "A" terv kútba esett, megvették "B" tervként a középszer casemirot. Nem hinnem h ezek utan még kellene nekik fdj.
Milyen Sport? Én most végigpörgettem a katalán Sport Barcás híreit, ott nem találok ilyesmit.
Ezek szerint igaza volt, csak a 45 perc volt költői túlzás. De lehet, hogy Casemiro kiment épp az öltözőből, csak még nem jelentették be, hogy vissza már nem jön.csababarca írta: ↑2022.08.19. 12:18:09Tegnap pont Case esetében írta ki valaki ismertebb twitteres hogy 45 perc és lesz mozgás a realnal.
Hát hogyne. Mondjuk lehet úgy értelmezni, hogy a szertáros lekapcsolta a lámpát, az is egy mozgás.
Ahhh, köszönöm, valami ilyesmit akartam én is megfogalmazni...bence0330 írta: ↑2022.08.19. 11:32:51
Még FDJ-hez, hogy kicsit visszakanyarítsem az offot: Teljesen más a jogi kérdés, és teljesen más egy klub-játékos viszonya. Jogilag nyilván nem kötelezhetnek fizetéscsökkentésre vagy távozásra, viszont mégiscsak a klub terve az első, és ha a két fél nagyon mást akar, akkor a klub tud nem szép, de kemény lépéseket hozni, nem a játékos. Nem kell feltétlenül lelátóra tenni hozzá. A klub az első, és ha egy játékosról nem akarják, hogy az adott körülmények közt ott legyen, akkor senkinek nem lesz jó, de talán főleg a játékosnak nem, neki is érdekében áll jelen esetben pl. távozni. Ha nem akar, szíve joga, nem kötelezhetik, de könnyen lehet, hogy nem fogja jól érezni magát.