Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez jó hír, nekem is feltűnt, Raphinha hatalmas lövő, és mindig passzolt inkább. Dembélének mondjuk amikor volt lehetősége, rádurrantotta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.28. 20:03:22Aranyat ér a srác, aztán még pár hete olyan hírek voltak hogy kölcsön-eladjuk visszavásárlásival
Amúgy az angol kommentátorok szerint Xavi mérges amiért nem lőnek távolról kapura
Aranyat ér a srác, aztán még pár hete olyan hírek voltak hogy kölcsön-eladjuk visszavásárlásival
Azért Kounde egyelőre szerencsére klasszisokkal jobban mozog a jobboson, mint Araujo.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()
Meg amúgyis kár lenne hosszútávon elpazarolni egy topkaliber belsővédőt a szélen.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()

Lassan elkötelezhetenéd magad, Fati féltékeny lesz.
Igen, én is azt akartam írni, hogy gondolom igény szerint választottak valami okot a méter hosszú listáról.Jack Napier írta: ↑2022.08.21. 23:43:44Nem tudom de az utóbbi tíz évben adott rá "néhány" indokot, hogy kiérdemelje a kiemelt megbecsülést.![]()