2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tiszta szerencse, hogy ez bebizonyosodott, Gavi es Pedri is nagyon rosszak ma.visca el barca írta: ↑2022.08.28. 19:03:54Az elso 2 meccsen az is bebizonyosodott, h a pedri-gavi duo foleg buszkeccel nem mukodik. Erre ezt is erolteti. Mintahogy araujot is. Mint egy debil gyerek, aki a fa kockát csak azért is a körbe próbálja beletömködni.
Egyetértek drobikával. Araujot a jobboldalon játszatni az egyik legnagyobb pazarlás.bence0330 írta: ↑2022.08.28. 19:05:48Mert Xavi szerint nincs jobb. Lehet, hogy igaza van, lehet hogy nem.
De eleve készpénznek veszitek egyrészt azt, hogy ő lesz ott, másrészt meg azt, hogy nem 3-4-3 vagy 3-5-2 lesz, mint pl. legutóbb, ahol 3 védős rendszerben lenne ő az egyik...
Örüljünk inkább, hogy kb minden elmúlt évi begyepesedést elkezdett kiölni, formációkat vált, öregeket vált le, stb.
Értem, remélem így van és hosszútávon Xavinál is EG negyedik lesz a sorban.
Valaki írta korábban, hogy Christensen belázasodott, Eric helyett ma nincs más opció.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:08:41Félek Xavi EG-be is szerelmes, és mivel nem akarja se Araujot se Koundét kihagyni, így ez a felállás kell.
Busquets is egyből kezdő, nehogy véletlen két egymás utáni meccsen ne kezdjen…Mondjuk otthon a Valladolid ellen ez a többször besült kp is beleférhet.
Szerintem továbbra is kb 33%, hogy Ara jobb bekként kezd. 33 hogy Koundé, 33 hogy megint 3 védőzünk, és akkor eleve felesleges volt a sok ekézés.drobika írta: ↑2022.08.28. 19:13:50Nincs jobb? Aránál a jobb oldalon? Teljesen impotens ott. SR, Dest, aki ugye úgy néz ki kiesett a jóból klasszis mindkettő, és itt a klasszis egy sima mezei iskolai 2-est ér!
Egyébként mindjárt kiderül.
Az jó szerintem is, hogy keresi az újakat a régiek helyére, de ez a jobbhátvéd kérdése, szerintem ez irtó nagy problémája! Busival egyetemben!
Nincs jobb? Aránál a jobb oldalon? Teljesen impotens ott. SR, Dest, aki ugye úgy néz ki kiesett a jóból klasszis mindkettő, és itt a klasszis egy sima mezei iskolai 2-est ér!bence0330 írta: ↑2022.08.28. 19:05:48Mert Xavi szerint nincs jobb. Lehet, hogy igaza van, lehet hogy nem.
De eleve készpénznek veszitek egyrészt azt, hogy ő lesz ott, másrészt meg azt, hogy nem 3-4-3 vagy 3-5-2 lesz, mint pl. legutóbb, ahol 3 védős rendszerben lenne ő az egyik...
Örüljünk inkább, hogy kb minden elmúlt évi begyepesedést elkezdett kiölni, formációkat vált, öregeket vált le, stb.
Maradjunk annyiban, ha Koeman anno kapta a kritikákat, vagy Valverde, akkor itt is már rég 10x ennyi hasonló hozzászólásnak kellene lennie. Érthetetlen.visca el barca írta: ↑2022.08.28. 19:03:54Az elso 2 meccsen az is bebizonyosodott, h a pedri-gavi duo foleg buszkeccel nem mukodik. Erre ezt is erolteti. Mintahogy araujot is. Mint egy debil gyerek, aki a fa kockát csak azért is a körbe próbálja beletömködni.
Mert Xavi szerint nincs jobb. Lehet, hogy igaza van, lehet hogy nem.
Teljesen egyetértek veled! Nem is lehetne jobban megfogalmazni!visca el barca írta: ↑2022.08.28. 18:26:39Se ezt a szerencsetlen garciat, se arajuot nem bírja a jobbszélen elengedni. Azon csodalkozom h a debil torres nem kezd...
Vegyunk gyorsan vmi huszadrangu jobb bekket mielott xavi teljesen meghulyul
Christensen belázasodott, így csak Piqué maradt a többieken kívül. Bár egy Robi JHV és Koundé-Araujot megnéztem volna,de így valószinűleg Kounde lesz a JHV, szerintem még most ki akarja próbálni amíg nyitott a piac.