2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Veb vetette fel, aztán kérdeztem is egy kommentben, amiben 3 hozzászólásra reagáltam egyszerre, hogy ne legyen dupla, de törölve lett. Amúgy egyetértek, ez a vezetőség hibája, és teljesen jogos lesz a bukás, ha bekövetkezik.Guille írta: ↑2022.08.29. 09:43:40Mondjuk most ez nem tudom, hogy jön ide, de a fél szezonban sérült lenne, akkor nyilván nem. Ugyanakkor az meg a ti vezetésetek hibája lenne, hogy ilyen szűk kerettel akarják végignyomni a szezont.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
(amúgy a modik priviben megindokolhatnák, miért kerül törlésre egy-egy kommentem, és akkor tudnék tanulni belőle)
Amúgy riválisként tényleg rohadt idegesítőek ezek a késői győzelmek, de nyilván a Madrid tartása, mentális erőssége miatt nem lehet annyival elintézni, hogy mák ja.
off: Nehogy azt hidd. Engem még le is cseszett mikor rákérdeztem, hogy mit üzengetek neki, de azt sem válaszban ám. Szerintem teljesen önkényes a dolog, legalábbis egyeseknél biztos.
De ha tudnám, hogy mi belőle a baromság, akkor a jövőben esetleg nem ismételném meg, tudod erre céloztam azzal, hogy tanulnék belőle. Tudom, magas labda, hogy minden az, de mindent azért törölnek. Meg amúgyis a duplázás elkerülése végett reagálok több felvetésre egy kommentre, aztán ugrik minden. Ez így nagyon béna.ocsike83 írta: ↑2022.08.29. 09:22:07Mert baromságokat írsz egy Barcelona fórumra, azért....Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
(amúgy a modik priviben megindokolhatnák, miért kerül törlésre egy-egy kommentem, és akkor tudnék tanulni belőle)
Remélem érik innen a kitiltásod.
Mondjuk most ez nem tudom, hogy jön ide, de a fél szezonban sérült lenne, akkor nyilván nem. Ugyanakkor az meg a ti vezetésetek hibája lenne, hogy ilyen szűk kerettel akarják végignyomni a szezont.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
Jaja, amikor naív voltam, én is a máknak tudtam be, aztán annyiszor ismétlődő minta lett belőle, hogy egyértelmű ez nem mák. Persze engem is idegesít, de nem lep meg a dolog.
Mert baromságokat írsz egy Barcelona fórumra, azért....Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
ne mondd, hogy téged nem idegesítene, ha 10-ből 8 meccsünket mindig a 90. percben nyernénk meg.daffy írta: ↑2022.08.29. 07:15:14Olyan fura ezeket olvasni. Nem szabad a 89. percben gólt rúgni vagy mi? Mennyiben más,mint a 17. percben? A meccs ugyanúgy tart még,csak esetleg kijön a különbség,hogy az ellenfél a valagán veszi a levegőt,te meg nem. És mivel sorozatosan megtörténik,így nem nagyon lehet mázlival magyarázni. Ebben munka van,kemény alapozás. Fizikailag és mentálisan is ott kell lenni. Fordított helyzetben szerintem itt is pattanna a pezsgő.
Néha azt érzem (mindkét oldalról amúgy),hogy mindegy mit csinál a másik csapat,az a rossz. Csak úgy lehet nyerni,ahogy a sajátunk,csak úgy lehet viselkedni,focizni,stb. Ez szimpla frusztráció (esetleg irigység),semmi több.
Vélemény,az vélemény. Ez a tiéd. Szerintem ha valami majd' minden meccsen megtörténik,az nem mák.a mak az mak, barki eri el
Nem írtam provokálót. Ha számodra pusztán az provokáció,hogy nem mindenki a barcának szurkol,akkor nem való neked a forumozás.
Vélemény,az vélemény. Ez a tiéd. Szerintem ha valami majd' minden meccsen megtörténik,az nem mák.a mak az mak, barki eri el
Nehogy már ne lehessen egy forumon szóvá tenni,ha nem értek egyet valamivel.nehogy mar ne lehessen szova tenni
Ha még rám rámfogjátok, hogy provokálok, az is butaság, de érteni vélem, hogy miért, de Daffy kommentjében aztán pláne nem volt semm provokálás. Max magára vette a közmondásos inget, akihez tartozik.
Azert akadok ki, mert vmi elkepeszoen rohadt idegesito, hogy nulla jatekkal, a meccsek 90%at a 90. percben nyerik meg. Sok nyomorék kiscsapat, nem igaz h egyik se tudja soha kihuzni. Raadasul mindig az a pedofil sittes menti meg őket. Remelem gyorsan kidől vagy fél évre, majd akkor nyomhatják aszenszióval meg marianoval.PorSiempre írta: ↑2022.08.29. 06:41:32Nem értem miért kell kiakadni, hogy az egyik kieső jelölt ellen nyertek egy rohadt hosszú meccsen. Hosszú távon ez nekünk jó, hogy szenvednek.visca el barca írta: ↑2022.08.29. 06:19:45Örömmel látom, hogy ezek a szerencsétlenek megint elkezdték az utolsó perces makkolásokat... Hihetetlen b+, hogy ezek 5 éve így nyernek mindent.
Nem értem miért kell kiakadni, hogy az egyik kieső jelölt ellen nyertek egy rohadt hosszú meccsen. Hosszú távon ez nekünk jó, hogy szenvednek.visca el barca írta: ↑2022.08.29. 06:19:45Örömmel látom, hogy ezek a szerencsétlenek megint elkezdték az utolsó perces makkolásokat... Hihetetlen b+, hogy ezek 5 éve így nyernek mindent.
Le a kalappal, TC és Benzema összehozták. Meg mondjuk a két színesbőrű kp-s is hatalmasat ment. Minimál szerencse nyilván kellett, mint minden 88. perces győzelemhez, de valahogy nektek mostanság elég ennyi, egy kis esély mikor 5 perc visszavan, a világ egyik legjobb, fejben a világ legjobb centerével, és kész. Elöl tényleg vékony a keret, de ha Benzema végig bírja, akár elég is lehet... hátul, de főleg középpályán most szépen megvagytok erőben, minőségben. Éss azért elöl is vagytok, nem kutyaütő a második vonal sem, de nagyobb a minőségi visszaesés tán, mint nálunk.