2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viktor1096 írta: ↑2023.03.07. 21:25:13Kedves Fórumtagok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Életem első Barcelona mérkőzésére készülök a Nou Campban, április 23-án a Barcelona - Atletico találkozó lenne a célpont. Látom,hogy sajnos a jegyek árusítása még nem kezdődött meg, és szörnyen félek, hogy esetleg lecsúszunk a meccsjegyek vásárlásáról. Tudnátok segíteni, hogy van-e arra mód, hogy biztosítsam magam ilyen téren?
Előre is köszönöm!
Hello! Jegy biztos lesz, ettől nem kell félned. Keresd sztem Mari Zolit, Barcelonában élnek, nekünk ő intézte már többször a jegyeket és nagyon jó helyen. Nem tudom lehet-e ilyen oldalakat belinkelni, de itt találod őket: http://barcelonaszerviz.com/meccsjegyek/Viktor1096 írta: ↑2023.03.07. 21:25:13Kedves Fórumtagok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Életem első Barcelona mérkőzésére készülök a Nou Campban, április 23-án a Barcelona - Atletico találkozó lenne a célpont. Látom,hogy sajnos a jegyek árusítása még nem kezdődött meg, és szörnyen félek, hogy esetleg lecsúszunk a meccsjegyek vásárlásáról. Tudnátok segíteni, hogy van-e arra mód, hogy biztosítsam magam ilyen téren?
Előre is köszönöm!
Szia Alex!Alexandro írta: ↑2023.03.07. 21:35:47Szia!Viktor1096 írta: ↑2023.03.07. 21:25:13Kedves Fórumtagok!
Előre is köszönöm!
Ha visszaolvasol itt a fórumon is látni fogod, hogy a jegyek árusítása csak a meccs előtt pár héttel kezdődik meg. Annyira azért nem kell félned, mert nagy eséllyel fogsz tudni jegyet venni. Esetleg a Futballárium-tól is beszerezheted, ők a stadion közelében vannak, magyarok és nagyon segítőkészek.
Alex
Szia!Viktor1096 írta: ↑2023.03.07. 21:25:13Kedves Fórumtagok!
Előre is köszönöm!
PPEDRO írta: ↑2022.11.15. 14:21:08Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni (esetleg tapasztalat alapján), hogy EL meccsekre konkrétan a februári MU ellenire várhatóan mikor kezdik el a jegy értékesítést a hivatalos csatornán, a www.fcbarcelona.com-on?
Korábban vettem már jegyet liga és BL meccsre is, de sajnos már nem emlékszem, hogy csak közvetlen a meccs előtt 1-2 héttel vagy esetleg már most, még idén elkezdhetik az értékesítést. Láttam hogy a VIP jegyeket már árulják, de az számomra sajnos nem opció.
Előre is köszönöm a segítséget, választ!
Sztem pár héttel előtte ráérsz elkezdeni figyelni, de akkor se érdemes csak ránézni szúrópróbaszerűen, 1-2 naponta. Feliratkozhatsz értesítésre, e-mailben küldik majd, ha megnyílik a jegyvásárlás.PPEDRO írta: ↑2022.11.15. 14:21:08Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni (esetleg tapasztalat alapján), hogy EL meccsekre konkrétan a februári MU ellenire várhatóan mikor kezdik el a jegy értékesítést a hivatalos csatornán, a www.fcbarcelona.com-on?
Korábban vettem már jegyet liga és BL meccsre is, de sajnos már nem emlékszem, hogy csak közvetlen a meccs előtt 1-2 héttel vagy esetleg már most, még idén elkezdhetik az értékesítést. Láttam hogy a VIP jegyeket már árulják, de az számomra sajnos nem opció.
Előre is köszönöm a segítséget, választ!
La Masia1 írta: ↑2022.09.23. 19:14:56Ha mindenképpen középről akarod nézni, akkor a "2nd lateral lower" szektor ár-érték arányban valóban egy jó opció.
A "Barcelona feliratos" oldal azért drágább, mert az fedett - nem esik rád az eső, nem süt telibe a nap.
Szakadó esőben vagy tűző napon azért a másik oldal nem túl komfortos, ezt azért mérlegeld.
Semmilyen kártya, tagsági nem kell a vásárláshoz. Bankkártyával kifizeted és email-en pdf-ben megkapod a jegyet. Ami a klub oldalán elérhető, azt nyugodtan megveheted.
Azért elég látványosan megnőtt az érdeklődés a meccsekre, felment az átlag nézőszám, de a jegyek többsége így is az adott meccs előtt 2-3 héttel kerül fel az oldalra.
Egy sima liga meccsre amúgy nagyjából 100%, hogy a kezdés előtt 30 perccel a helyszíni pénztárban is kapsz még jegyet, jó eséllyel bármelyik szektorba. Amikor 85-90 ezren vannak kint, ami már nagyon sok, még akkor is van több ezer szabad hely.
Legyen repülőjegy az adott időpontra, megfelelő áron, inkább ez a kérdés.
LM10 írta: ↑2022.09.21. 21:19:01Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis technikai segítséget azoktól, akik már voltak kint a Camp Nouban korábban. Az Almeria elleni meccsre lenne lehetőségem( és időm) kiutazni, amitnek még nincs fix dátuma (November 5 vagy 6 lesz).
Repülőt úgy néztem, hogy péntek délután indulnánk, és hétfőn délelőtt jönnénk vissza, így biztosan lefedve a meccsnapot. Ez lenne az első alkalom, hogy a városba és a stadionba utazom. Mindenképpen középen szeretném nézni a meccset, a kérdésem az lenne, hogy van e valami egetrengető különbség a két szembeoldal között? A weboldalon drágább az a jegy, ahol az FC BARCELONA felirat van, mint a túl oldali Més que un club rész. A 2nd Lateral lower az a szektor, ami nekem ár/érték arányában megérné a dolgot, de ha tudtok nekem ajánlani olyan részt, ami hasonló áron van, és élvezhetőbb a meccs, kérlek jelezzétek, minden tanácsot elfogadok.
Illetve, perpill erre a meccsre van lehetőség már most jegyet venni, és a Januári Getafe ellenire, ennek mi az oka, hogy több meccsre még csak ígényelni lehet a jegyet? Ahol már elérhetőek a jegyek, ott nincs semmi akadálya, hogy már most biztosan megvehessem a 2 jegyet? Nem kell valami szurkolói kártya, vagy tagsági , mint a magyar csapatok egyes meccsein?
Bocsánat előre is a sok kérdésért, csak amennyiben tudtok nekem segíteni, úgy már intézném is a meccs és a repülő jegyeket egyből![]()
Köszönöm előre is!
LM10 írta: ↑2022.09.21. 21:19:01Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis technikai segítséget azoktól, akik már voltak kint a Camp Nouban korábban. Az Almeria elleni meccsre lenne lehetőségem( és időm) kiutazni, amitnek még nincs fix dátuma (November 5 vagy 6 lesz).
Repülőt úgy néztem, hogy péntek délután indulnánk, és hétfőn délelőtt jönnénk vissza, így biztosan lefedve a meccsnapot. Ez lenne az első alkalom, hogy a városba és a stadionba utazom. Mindenképpen középen szeretném nézni a meccset, a kérdésem az lenne, hogy van e valami egetrengető különbség a két szembeoldal között? A weboldalon drágább az a jegy, ahol az FC BARCELONA felirat van, mint a túl oldali Més que un club rész. A 2nd Lateral lower az a szektor, ami nekem ár/érték arányában megérné a dolgot, de ha tudtok nekem ajánlani olyan részt, ami hasonló áron van, és élvezhetőbb a meccs, kérlek jelezzétek, minden tanácsot elfogadok.
Illetve, perpill erre a meccsre van lehetőség már most jegyet venni, és a Januári Getafe ellenire, ennek mi az oka, hogy több meccsre még csak ígényelni lehet a jegyet? Ahol már elérhetőek a jegyek, ott nincs semmi akadálya, hogy már most biztosan megvehessem a 2 jegyet? Nem kell valami szurkolói kártya, vagy tagsági , mint a magyar csapatok egyes meccsein?
Bocsánat előre is a sok kérdésért, csak amennyiben tudtok nekem segíteni, úgy már intézném is a meccs és a repülő jegyeket egyből![]()
Köszönöm előre is!
Szia!ronaldinho írta: ↑2022.09.08. 10:45:17Sziasztok!
Egyik barátommal utaznánk az októberi Villarreal elleni hétközi mérkőzésre, sajnos még nincs pontos időpont, emiatt félve foglalnánk repülőt és szállást.
Tud valaki segíteni abban, hogy mennyivel korábban szokták befixálni a meccseket? Illetve az is érdekelne, hogy hétközi forduló esetén szerdán és csütörtökön vannak csak mérkőzések? Előző héten van a real- Barca, ami gondolom inkább vasárnap, mint szombati napon lesz.
Köszönöm előre is a segítségeket.
1: Ezt az infót egy barátom mondta, akinek meg a Penya-tol van az infó...LaMasia01 írta: ↑2022.08.31. 13:50:27Az a meccs több mint fél év múlva lesz, hogy akkor majd mit és hogyan kap a Penya, azt még kicsit korai kitalálni szerintem.
De amúgy egy elég jó iránytű az: ha a Penya sem kap, akkor az azért mutatja, hogy mennyire lehet egyszerű reális áron, stresszmentesen jegyet szerezni...
Egy Real elleni meccsre a másodpiacon, egyénileg intézve, csak kb. teljesen irreális áron kapsz jegyet, és még úgy is elég sok lesz a kérdőjel, nagyjából az utolsó pillanatig fog menni az idegeskedés, hogy megkapod-e végül az elvileg lebeszéltek szerint; lásd a saját eseted.
Tudom, rutinos meccsre járó vagyokLaMasia01 írta: ↑2022.08.30. 23:40:02Szia, miért akarnál ott venni?
Miért nem veszel a klub oldalán vagy a helyszínen a pénztárban?
Nagyon kevés meccs van, amikor ez nem működik, azokra meg egyéb úton amúgy is horror lenne az ár.
20-ból 19 meccsre a kezdés előtt fél órával is kapsz jegyet a pénztárban, a felsőbb (és olcsóbb) szintekre biztosan.
[Azt, hogy a stadiontúrára, múzeumba miért akarna valaki közvetítőn keresztül jegyet venni, azt meg pláne nem értem. Odamegy bárki a pénztárhoz és megveszi.]