Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
1. Koundé nem rossz a szélen, akár tipikus jh-t is tud játszani, háromvédős rendszerben teljesen jó, de egy ilyen belső védőt nem kellene "elpazarolni", Araujoval top páros lehetnének, ami évek óta akhillesz sarkunk.
Jöjjön, ingyen bukni nem fogunk vele, fizetése sem verne földhöz minket. Már csak amiatt megérné, hogy nem Koundét és az Uruguayot pazarolnánk szélen a legtöbb meccsen. Kapjon okosan egy 1+2 éves szerződést, aztán ha nagyon nem válik be, télen vagy jövő nyáron hozunk helyette mást. Sok jobb opciónk nem nagyon lesz már így az utolsó nap.Chino írta: ↑2022.08.31. 10:36:48Bellerin nagyon könnyen kiköthet itt. Xavival azt beszéltlék, hogy tartson ki az átigazolási szezon legvégéig, mert van esély, hogy idekerülhet.
Ezért nem tárgyalt senkivel és nem hosszabbított, Meunier előtt pedig szinte 100%-ig bezáródott a kapu. A spanyol ráadásul ingyen jönne és alkalmazkodna az FFP-hez, szóval ez sem lenne baj.
Egyet értek a kollégával, hogy simán top jh lehetett volna, csak az a sérülés mind fizikális, mind mentálisan teljesen nagyon megtörte, gyakorlatilag egy évet elvett el a karrierjéből. Egy olyan másfél éve már elvileg rendben van, a Betisben is elég jó szezont futott.
Én attól félek vele kapcsolatban, hogy nagyon támadó szellemű játékos, védekezésben nem tudom mennyire állná meg a helyét, nem véletlenül volt sokáig szélső. Mondjuk iszonyonyú gyors, egy prime Alvesre is ráverne néhány métert.
Bellerin nagyon könnyen kiköthet itt. Xavival azt beszéltlék, hogy tartson ki az átigazolási szezon legvégéig, mert van esély, hogy idekerülhet.messideco írta: ↑2022.08.31. 10:01:56Ezt bence0330 fórumtárssal privátban megbeszéltük.
Ha 15-16 körül vette volna meg anno a csapat, egy rossz szavam sem lenne, a világ egyik legjobb jobbhátvédje lehetett volna, ahogyan elindult a gyerek. Nagyon leépült Wenger távozása után sajnos
szerk: melyik transzfer-szakértőket követitek twitteren?
Ez ugye csak irónia volt...Kluivert92 írta: ↑2022.08.30. 20:55:05Konyorgok jelentsenek mar be egy jobb hatved erkezot, nem akarok egesz evben ott latni araujot vagy koundert, ha wan bissakara eltudnank cserelni destet az lenne a hab a tortan ezen a nyaron
Dest-et értem, mert ten Hag tudja, h kell vele bánni.davi10 írta: ↑2022.08.31. 09:43:39Na eljött az utolsó (pár) nap
Csak a Sportra néztem rá:
- Todibo mehet a Leicester-be, a pénz 20%-a a mienk
- Abde mehet kölcsönbe az Osasuna-ba
- Depay marad
- Dest-et akarja az MU
- Marcos Alonso-t és Meunier-t is el akarjuk ma hozni
- Ha nem sikerül, Bellerin ingyen is opció
Szerintem nem jön senki. Max eladni vagy elengedni fogunk ha lehet.Kluivert92 írta: ↑2022.08.30. 20:55:05Konyorgok jelentsenek mar be egy jobb hatved erkezot, nem akarok egesz evben ott latni araujot vagy koundert, ha wan bissakara eltudnank cserelni destet az lenne a hab a tortan ezen a nyaron
Ezt bence0330 fórumtárssal privátban megbeszéltük.
Mondjuk ott sem tudom, hogy mik a kilátások, szerintem Dalot nagyon jó játékos lehet. Őt itt is szívesen látnám.
Ha nem is pont ugyanaz a stílus, de van jelenleg még 3 opciónk oda.Pjanic közülük, aki színtiszta DLP, de pont őt akarja kipaterolni Xavi, úgyhogy az a tippem, hogy nagyon csak Nevesben gondolkodik, és télig majd megoldják valahogy 1-2 alkalommal DJ-al, esetleg Kessiével. Busi szerintem plusz fél évet kapott a többi öreghez képest, ha tényleg jön a portugál, akkor tuti, hogy lassan cserévé válik, ha már az külön Xavi kérésére érkezne.
Ez a pali biztosan tol valamit Kedvencem volt 2 hete naponta leírta, hogy lassan kész van Silvával a megállapodás. Holnap még bedobja Di Mariát mint minden évben és jól dolgozott
Egyikre sincs szükségünk de ne igyunk ezekre hidegvizet.Sinya22 írta: ↑2022.08.30. 18:10:29Ha jól rémlik Pep pár napja lenyilatkozta, hogy Silva marad. Persze gerardromero a harmadik feles után még ki fogja írni 27. alkalommal is a baromságait, de ebből maximum még 1-2 távozó lesz.
Én örülök neki hogy se Alonso, se Silva nem jött. Kár lett volna még a végére elrontani ezt a nem rossz nyarat.