Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Láttad is jatszani, vagy csak a statokat nézted meg az életkort? Tipik szárnyvedo, 4 vedis felállásban kuka, emellett annyira se tud védekezni mint Alba. Nem technikás, kb csak a lövője értékelhető.Cseri írta: ↑2022.09.01. 10:11:53Ezt az Alonso ellenszenvet kifejti valaki? Fiatalabb, mint Alba, talán nem is lesz akkora a bére. Baldé tűnik most fix kezdőnek, nem mindegy ki ül mögötte? Eddig az ment, hogy Alba nem ide való már, ellenszenvessé teszik a fetrengései, reklamálásai, most esély van rá, hogy elmegy, most az a gond. Alonsonak a statisztikák alapján messze nem volt rossz idénye tavaly a cselzíben.
Egy 33 éves játékosról beszélünk aki azért már nem termeli úgy a gólokat mint régen, nem csoda hogy az Arsenal is ingyen engedte el. Érte a 15 millió és Alonso korrekt összeg (most ez van). Az más kérdés hogy valamiért nem fogadtuk el, nem is értem. Lehet a Chelsea nagyon akarja és csak növelünk egy kicsit az áron.
Eddig nekem is volt bőven ellenszenv, nem miatta, hanem Baldét féltettem. De ha Alba tényleg megy, és a helyére érkezne, akkor teljesen korrekt. Nem biztos, hogy jobb, mint Alba, de mégiscsak fiatalabb, meg szerintem stabilabb a teljesítménye, bár ezt nem túl sok látott meccs alapján mondom.Cseri írta: ↑2022.09.01. 10:11:53Ezt az Alonso ellenszenvet kifejti valaki? Fiatalabb, mint Alba, talán nem is lesz akkora a bére. Baldé tűnik most fix kezdőnek, nem mindegy ki ül mögötte? Eddig az ment, hogy Alba nem ide való már, ellenszenvessé teszik a fetrengései, reklamálásai, most esély van rá, hogy elmegy, most az a gond. Alonsonak a statisztikák alapján messze nem volt rossz idénye tavaly a cselzíben.
Ekkora egy …. üzletet, ha ez megvalósul…. Ez nevetséges összeg Auba-ért, Alonso meg… komolyan nem értem egész nyáron hogy minek kell ő nekünk, kb még nekünk kene fizetni hogy megszabadítjuk őket tőle…
Igazolni max egy jobbhátvédet kellene. Teljesen kész a csapat. Ha Alba megy, Alonso jön, akkor a baloson is megvan a 2 ember.Troym írta: ↑2022.09.01. 08:18:32Ha jól értettem ezek jöhetnek még össze:
Dest kb biztosan megy a Milanba kölcsön
Alba - Inter kölcsön, fizetése nagy részét mi álljuk
Auba - Chelsea
Alonso jöhet és a csereüzlet még hoz kb 10 milliót
Plusz esetleg Bellerin érkezhet ingyen
Minimális esély,hogy Pjanic kölcsön megy valahova
Bw szerződés bontás
Abde meg gondolom egy random spanyol csapatnak kölcsönadva
Hát hm hm a vége elég harmatos.
Alapból teljesen egyetértek veled. Nem valami nagy játékos Dest, de miután elment Alves, pláne érthetetlen ez az egész. Egyébként pedig a JHV kérdés évek óta megoldatlan, és ez nagyon ciki. Most ki van rá találva, hogy nem is kell stb. Netto baromság, ha majd onnan nyomatják nekünk tudatosan mindenki csak kapkodjuk majd a fejünket.
Már tavaly is volt róla szó elvileg.
Nem hiszem, hogy bárki túl sok meccsüket nézné. Gondolták egy Araujo bejött, miért ne jöhetne be még egy.
Igen, az majdnem 1 és egyneded, a poszt bő egy napja született, akkor még 2 és egynegyed volt.
Ahogy mostanában áll a dolog, nem biztos, hogy Alonso Alba mögé jönne. Szerintem, ha valami csoda folytán befutna érte egy ajánlat Xavi elengedné Albát.Barcaforever írta: ↑2022.08.31. 10:15:50
Marcos Alonso nálam totál vakfolt, nem értem miért nem elég a balbekk posztra Baldé és Alba.
Hát igen, ezek azért fontos dolgok lehetnek. Ki is várhat a srác egy kicsit, őt nem sürgeti az idő, hacsak nincs besózva BL miatt.
Most már biztos szinte, hogy marad, de mivel ez a szándéka, túl sokáig biztos nem, elvileg a szerződéshosszabbításokat is élből elutasítja, úgyhogy lassan majd el kell engedniük olcsóbban. Nyilván az angol klubok az esélyesebb befutók, ha nincs a srácnak érzelmi kötődése ide/Xavi nem tudja nagyon meggyőzni, de ezen a nyáron kiderült, hogy a fél világ Barca-drukker, szóval... Én reménykedem kicsit, hogy télen érkezik.