20 millió minimum volt, Alonsoról 8 és 12 millió között ment a tárgyalás.Messithebest írta: ↑2022.09.03. 00:24:00Albat feltételezem a horror fizuja miatt akarták hirtelen átpasszolni így, hogy jött Alonso és látták hogy Baldé is hozza a szintet.Subinho írta: ↑2022.09.02. 16:47:42Amit nem értek:
Mi ez az Alba dolog, miért akarták minden áron elküldeni? Ha maradt, akkor minek kellett Alonso?
Depay rajtunk maradt, pedig nem fog játszani, ill. lejár tavasszal a szerződése. Auba viszont Xavi kérésére jött és jól játszott. Így lepasszolni ezek után.... Ráadásul 20-30 misi körül cikkeztek, erre 12 millióért eladjuk??? Ettől bőven többet ér! A 20-at is keveselltem.
A Depay - Auba kérdés meg egyszerű, Aubából láttunk pénzt, Depayból meg nem láttunk volna.
Depayt el akartuk adni, voltak érdeklődők nagyobb csapatoktól, de ő nem akart elmenni, ezzel nem lehet mit csinálni. Ott volt pl. a Juve. Már fél lábbal Torinoban volt aztán plusz két millió fizut kért amit persze nem tudtak megadni. A Spurs vitte volna 17 millióért, de nem akart oda se menni. A MU-ról is szó volt, de a La Ligából is szerették volna leigazolni.
Nem is igazán értettem Depayt, mehetett volna erős csapatokba kezdőnek, erre itt marad ki tudja hányadik cserének.
A Masiát tekintve szerintem kicsit megszoktuk hogy hirtelen 17-18 évesek jönnek fel. Azért ez nem így megy. Egy Iniesta se úgy lett itt sztár, hogy feljött tiniként és ki sem szállt a kezdőcsapatból.
Baldéval sem lesz gond ha csak 18-20 meccset játszik. Első szezonja, az előtte lévők 30 felettiek szép lassan beépül.