ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de ideges vagyok

Gyorsan bevitettem magam Vp-be, hoyg akkor megveszem a cuccokat, erre az a művészeti bolt ZÁRVA van a szerencsétlenek most vannak szabadságon hát berosálok, nah a másik meg az, hogy színvonalas VP-ben más papírboltban nem árulnak, olyan nagyalapú kartonokat nem hiszem el, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, pont most, pedig ha meg lett volna, akkor hétvégén meg tudtam volna csinálni a rajzolást, és akkor egy hét alatt bőven megvan a matricázás is erre jól keresztbe tettek nekem, még bejártam, vagy 4-5 papírboltot, de mindegyik, csak iylen kissebb ratyi, és sehol nem árulnak A3-asnál nagyobb kartonokat berosálok, azt már nem is néztem, hogy mikor lesznek újra nyitva olyan ideges lettem, de mindegy, ha hétfőn nyitnának már - állítom amilyen az én formám szerintem csak mára csak arra a 10 percre mentek szabadságra - akkor sem lennék kész, a rajzolás az min 2 - 3 nap, utánna a matricázást legjobb esetben csütörtökön tudnám kezdeni (szerdán sok dolgom lesz) és akkor az úgy már nem lenne kész.Tényleg SAJNÁLOM srácok, majd jövőre igyekszem bepótolni, de ezek most nagyon felídegesítettek.