Raphinha egyelőre nagy kút, de sebaj hosszú még a szezon.
Bízok benne.
De hogy egy momentumot nem tudok tőle felemlegetni, miközben egy csomó villanására emlékszem az általam nem kedvelt Gavinak is, vagy hát Pedrit ecsetelni sem kell, 3-4 olyan megmozdulása van egy meccsen, hogy csak pislogok.
Bele is több van látva sajnos, mint amire valóban képes, vagy amit itt eddig mutatott.
bence0330 írta: ↑2022.10.04. 21:34:25
Mondjuk előbbi valami egészen fura poszton játszik, eleve baloson, ráadásul egészen befelé húzódva... ráadásul a legtudatosabb támadásépítésünk tűnik el a hiányában a jobboson, Gavival rendre összehoznak 1-2 gólt a váltásokkal. Nekem idén eddig ők tűntek ketten a legtudatosabban egymást érző játékosoknak a tétmeccsek megkezdése óta.
Most direkt megnéztem, Gavi 9 meccsen 0 gól 0 assziszt, Raphinha 10 meccsen 1 gól 1 assziszt.
Nem tudom, hogy jött ki nálad a meccsenként 1-2 gól, de sántít:D mondjuk nem lep meg.
De lehet úgy értetted, hogy aztán mások rúgnak gólt ezekből, meg adnak asszisztokat, ezt most nem fogom megkeresni.
bence0330 írta: ↑2022.10.04. 21:42:12
Dembélé sokkal gólerősebb a baloson,
nem, nem gólerősebb, maxumum szubjektív alapon veszélyesebb.
2-2 gól/asszisztja van jobboldalról, 2 assziszt a balosról.
tavaly 11 assziszt a jobbosról, 1-1 gól-assziszt a balosról.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."