2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegyük hozzá, hogy FdJ-nek kicsit más feladata és szerepköre volt a pályán, amikor úgy állt be, hogy mindent egy lapra feltéve támadni kell, mint Businak a kezdő sipszotol.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.10.16. 12:25:09Úgy, hogy nem a posztján kap lehetőséget, várhatjuk is a csodát. Ahogy a Pedri-Gavi-Busi kp.-től is, szerintem alapjaiban rossz az elgondolkodás hogy 18 & 34 éves játékos alkosson egy kreatív de jól is vissza záró középpályát.
Az inter ellen is, amikor beállt Frenkie, hirtelen lett előrejáték, nem csak hátrafelé cselezés-eladott labda. A maga módján Busi is jó még a mai napig, de ehhez a csapathoz, fiatalokhoz egy Frenkie kell, aki egyértelműen a legjobb 11 játékosunk egyike.
Xavi nem olvas szurkoloi hozzaszolasokat, szerencsere.zeli39 írta: ↑2022.10.16. 13:05:05visca el barca írta: ↑2022.10.16. 12:56:06szerintem tök egyértelmű, hogy megint a pedri busi gavi trio lesz középen. Xavi nem bírja elengedni...
Xavin hatalmas a nyomás Pique és Busquets miatt a katalán szurkolók türelme is véges .Durva dolgokat lehet olvasni szurkolói hozzászólásokban.
Nekem ezzel csak akkor lenne bajom, ha Frenkie kozben a padon ucsorog.visca el barca írta: ↑2022.10.16. 12:56:06szerintem tök egyértelmű, hogy megint a pedri busi gavi trio lesz középen. Xavi nem bírja elengedni...
Úgy, hogy nem a posztján kap lehetőséget, várhatjuk is a csodát. Ahogy a Pedri-Gavi-Busi kp.-től is, szerintem alapjaiban rossz az elgondolkodás hogy 18 & 34 éves játékos alkosson egy kreatív de jól is vissza záró középpályát.
Nagyon meglepodnek ha ebbe Xavi belemenne.
Ha a mai meccset nézem, sokkal inkább Busi kezdjen, mint Kessie. Tényleg semmi pozitívumot nem mutatott még az afrikai, ami miatt bárki elé helyeznem a középpályán.Gavival nincs semmi gond, de gondolom azt te is belátod, hogy Busquets-et játszatni már meglehetősen értelmetlen. Kessiéből még itt kisülhet akár valami, Busiból már nem.
Szerintem ez a klubpolitikav része már: FdJ eladólistán lesz (van), minimálisan lesz kezdő, amíg a helyzete nem rendeződik (megy vagy fizetést csökkent)... Nyomás alatt van játékperceket tekintve, "ne érezze komfortosan magát", ahogy már írnak is erről...
Kellenek mindketten. A mai fociban elengedhetetlen hogy legyen fizikális középpályás. Ők ketten Pedrivel előttük alkothaznának egy masszív, de előre játszani is tudó csapatrészt.vidra írta: ↑2022.10.15. 23:59:44Kessie vs Inter:
https://youtu.be/nTWEMyEDKbg?t=15
De inkább ezt nézzétek, kell nekünk ő, mint egy falat kenyér (FDJ vs Inter):
https://www.youtube.com/watch?v=CzwPu-PmHLk
Gavival nincs semmi gond, de gondolom azt te is belátod, hogy Busquets-et játszatni már meglehetősen értelmetlen. Kessiéből még itt kisülhet akár valami, Busiból már nem.MatyiG írta: ↑2022.10.15. 20:54:37Nagyon egyszerű: ne kezdjen se Gavi, se Busquets, ez a lényeg sokaknál.De ettol teljesen fuggetlen az, hogy eddig egy nyulfarknyi biztatot sem mutatott, es epp esszel fel nem foghatom, miert szeretne barki holnap a kezdoben latni, vagy egyaltalan a palyan.
Meg ugye Kessié tud ütközni.
Inter elleni harmadik gólunkban amúgy nyakig benne volt ő is.
Nagyon egyszerű: ne kezdjen se Gavi, se Busquets, ez a lényeg sokaknál.De ettol teljesen fuggetlen az, hogy eddig egy nyulfarknyi biztatot sem mutatott, es epp esszel fel nem foghatom, miert szeretne barki holnap a kezdoben latni, vagy egyaltalan a palyan.
25 éve nézek barca meccset, de 3 rombolo kozeppalyast nem tudnek mondani. Soha nem jatszottunk ilyennel. Utoljara talan davids volt ilyen vagy 20 éve. Azert toure, ketia vagy mondjuk vidal elore fele is tudott jatszani.1994barca írta: ↑2022.10.15. 18:05:12Ha Kessienek egyáltalán a posztját tudnàk megmutatná mutatni nektek, h posztján egy kiemelkedő játèkos! Évekig egy hasonló kaliberű romboló közèppályàsèrt sírt a fórum erre itt van és szokás szerint őt sem tudják használni! Nem is èrtem minek jött el a Milánból?! De majd Laporta beáll ès ő megoldja, mert vannak olyanok akik szerint ez működne…LOL…
Ha Kessienek egyáltalán a posztját tudnàk megmutatná mutatni nektek, h posztján egy kiemelkedő játèkos! Évekig egy hasonló kaliberű romboló közèppályàsèrt sírt a fórum erre itt van és szokás szerint őt sem tudják használni! Nem is èrtem minek jött el a Milánból?! De majd Laporta beáll ès ő megoldja, mert vannak olyanok akik szerint ez működne…LOL…
Nyilvan nem komolyan gondolom, ezzel eroteljesen hangsulyozni szerettem volna, hogy eddig nem nyujtott annyit se Kessie, hogy mondjuk elobb kerulhessen clasicon kezdobe, mint konkretan barki a keretbol, ide ertve a nem kozeppalyas jatekosokat is.Alcantara írta: ↑2022.10.15. 16:35:39Nem szeretnék vitát nyitni, de őszintén ezt te komolyan gondolod?Andris írta: ↑2022.10.15. 09:50:35
Kessiében mit latunk pontosan? Elmeletben ertem, de gyakorlatban elobb raknam be Laportát a kozeppalyara. Nem altalanossagban mondom, mert persze adjunk neki eselyeket boven, hatha kibontakozik. De az eddig latottak alapjan, es most konkretan h jon a clasico, komolyan mondom, kezdjen inkabb Laporta. Vagy ha nagyon ragaszkodsz hozza, hatrakotom a kezeim, es beallok en. Sokkal jobb vagyok, mint Kessie, ha csak a szememnek hiszek, es annak nem, hogy o amugy a Milanban jol is jatszott.
Valóban jobb Laporta vagy te, mint Kessié?
Az utóbbi időben minden topicban kioktatsz, letorkolsz bárkit, ha nem a te nézeted szerint ír valamit. Az admin topikban és davi10 kért már rá, hogy változtass ezen. Nem lehetne úgy fórumoznod, mint régen? Teljesen normálisan fórumoztál valamikor, de mára tényleg csak a kioktatás maradt, más vélemény élből elsöpörve, az illető kioktatva.
Szerintem nem jó az irány, de nyilván nem szeretnélek befolyásolni.