Azért egészen meredek dolgokat olvasni itt néha.
Én aztán nem kedveltem soha Valverdet, de neki tulajdonítani azt, hogy Xavit lemeccselik, mert rögeszmés néhány dologban, az nehogy már Valverde hibája legyen.
Komolyan, Valverde miatt játszatja EG-t, Busquetst, meg a többi kóklert? Vagy miatta nem tud megtanítani egy védekezési szisztémát? Mert ne haragudjon senki, de amikor ép volt a védelem is rendre az mentette meg a csapatot, hogy TS fogott mint a ragasztó.
Egyszerűen alapvetésekben nyúl mellé Xavi folyamatosan, ez a taktikai felkészületlenségéből fakadhat, vagy nem is tudom miből.
Persze azzal nem számolhat, hogy kihagyunk ziccereket, erről nem tehet közvetlen.
De, hogy EG mondjuk ilyen béna, azt látnia kellene, és nem betenni egy el classicon. Játszon hátul akárki, egy B-ből felhívott arc, de ne egy ilyen "játékos", aki mg futni sem bír normálisan.
Őrült hibák tömkelegét védi, és akkor Valverdén verjük el a port.
Csak és kizárólag Xavi felelőssége a történet, ha pozitív ha negatív, ő a VEZETŐedző.
Szerencsére neki van annyi esze, hogy önkritikát tud gyakorolni. Kérdés, hogy ez az önkritika a pályán is megmutatkozik-e, vagy csak a riportszobában.
Remélem és bízom benne, hogy lesz mersze lelátóra tenni EG-t pl, meg Busquetset abban a szerepkörben játszatni, amire 3-4 éve alkalmas max: 30 perces cserének.
(még egyszer leírom: arról nem tehet, hogy a "világ legkeresettebb"

szélsője, Raphinha becsődölt, vagy Dembelé elfelejtett focizni egy hét alatt. Ezek azért meglepő dolgok.)
Én nem küldeném el, vigye végig a szezont. De ha ilyen fafej módjára fog továbbra is működni, akkor már elgondolkoznék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."