2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Benzema idén vitathatatlanul megérdemelte. Komoly szezont futott, nem lehetett kérdés, hogy ő nyeri. Courtois lett a legjobb kapus, ami megint csak jogos. Mondjuk én őt dobogóra raktam volna az aranylabda szavazáson is, bár tudjuk, hogy kapusként nehéz odakerülni. De az tény, hogy hátul Courtois védései, míg elől Benzema gólérzékenysége volt a kulcs a tavalyi menetelésükben.
Son miért? Társgólkirály a legerősebb ligában úgy, hogy ő ráadásul nem csak gólvágó. Nálam akár egy top10-be is beférne, mármint személy szerint nem választanám be, de nem is röhögnék rajta. Vlahovic talán azért nem fura csak annyira, mert már szezont néznek, és annak az első felében tényleg kegyetlen volt, Nunez megismerésééig őt tették 3. számú fiatal centernek a két friss PL-es után. A Juvéban meg meghalt, mint mostanság sokan.
Ebből is látszik,hogy micsoda egy kamureform ez. Nem azért értelmetlen és értéketlen az egész,mert eddig Barbadosból is szavazhattak, és nem attól lesz hiteles,hogy most meg már csak a menő Kirgizisztánból és 99 másik országból mehet a szavazás.daffy írta: ↑2022.03.16. 07:52:35az eddig volt,most top100 lesz.
Amúgy 193 elismert független ország van
Szerintem Messi és CR a visszavonulása után így is fog még szavazatokat kapni,nem ebben látom a megoldást. Ez csak ragtapasz.
Jelenleg az első 100ban olyan veretes labdarúgó nemzetek vannak,mint Ciprus,Bahrein,Kirgizisztán,Jordánia,Madagaszkár,Libanon,Gabon,Haiti,Uganda,stb.
az eddig volt,most top100 lesz.
A lényegi rész nem változik, ne beszéljünk reformokról. Mindig ezt csinálják, éri valami kritika a rendszert és akkor majd nagy hírt csapva valami változik, de semmi lényeges. Ilyen volt,mikor sokan hiányolták Roberto Carlos aranylabdáját,mondván nem fair,hogy csak támadók kaphatják,pedig Roberto olyan klasszis volt sok éven át,hogy még a világ fociját is megváltoztatta. Aztán nesze nektek kritika, gyorsan kiosztották a vb után Cannavaronak. Egy tizenegy emberrel védekező, szerencsére és néhol bírói segítségre építő világbajnok csapat védője volt, szerintem még az olaszok közt sem volt a legjobb. De azért nagy marketingfogás volt, hallgattak a kritikára, Roberto Carlos meg sosem kapott szép csendben.Barcaforever írta: ↑2022.03.15. 15:25:47Nagyon ideje volt már az aranylabdának a reformálása, mert az utolsó is egy vicc volt ....
1. Tényleg kellett a reformáció.Barcaforever írta: ↑2022.03.15. 15:25:47Nagyon ideje volt már az aranylabdának a reformálása, mert az utolsó is egy vicc volt és erre ne is mondjátok azt, hogy Messi megérdemelte, mert nagyon nem és az emberek elfelejtették, hogy kire is kéne szavazni, a díj egy adott évről szól, nem pedig a legjobb játékos a világon díj… Az is mutatja, hogy mennyire kiverte a biztosítékot az utolsó, hogy egyből jött is a változtatás, mert komolyan már azon se lepődtem volna meg, ha idén is CR és Messi a legjobb 3ban végez.![]()
Azt az agyatlan rendszert se értettem eddig, hogy majd az ősz milyen lesz az adott játékosnak stb, ami egy teljesen más szezon, más feltételek, fullon nem összehasonlítási alap.
A la ligabol meg se emlitenek senkit az aranylabda kapcsan.csababarca írta: ↑2021.10.10. 10:51:42Simán odaadnám Benzemának, ha így folytatja.
Ezt a roncs reált tartja életben, francia válogatottba is jól tért vissza, ma nyerhet kupát is.
Lewa rendben van, de csak azért neki adni idén, mert tavaly nem osztották ki, az elég hülye érv.
en ugy latom, hogy az szamit, kinek mekkora az oddsa es ez jelen esetben messzemenoleg a Messie a legjobbBarcaforever írta: ↑2021.10.09. 18:48:14Igen tudom, hogy a Messi a legjobb, csak 3 értelmes egybefüggő mondatra lennék kíváncsi, hogy miben volt jobb idén, mint a kb ugyannyi gólt szerző Ronaldo aki Angliában brutált hoz eddig vagy a gólzsák Lewa. Arról nem is beszélve, hogy vki idén bajnok is lett a csapatával, van aki Bl-t nyert nem mellékesen páran még Eb-t is nyertek. Vagy ezek már nem számítanak?Csak szeretném megérteni, ha azt várnám, hogy vki belekössön abba, amit leírok, akkor nem kérdést fogalmaznék meg.
![]()
Azt írjátok, ( aki Messinek adná idén a az Aranylabdát), hogy egy erős ősz és övé az újabb labda.
Igen tejóisten.
Szerintem is. Már csak azért is megérdemli a 7-et, mert ha pusztán a legjobb játékost szavaznák meg, már lenne neki vagy 13-4 darab. Gagyi lenne, ha ez a Messi-Ronaldo versenyfutás ilyen szorosan végződne...