Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kérdem én!: Pepnek mi köze van a pénzügyi dolgokhoz? Azt meg nem teheti meg, hogy oda súgja"Jaj! nehogy megvegyétek!"Camp Nou99 írta: ↑2023.01.05. 09:42:14Már többször is írtam hogy Pep jól csöcsre tett minket vele. 50 millió !!!!![]()
![]()
![]()
Az eszem megáll.
Hol kell aláírni?
Én mindig is középszerű játékosnak tartottam. Maradt fél éve rámcáfolni.
Mert van előtte két jobb játékos. Nyilván nem teheti Dembélé elé, Raphinha meg határeset, de ugye jó döntés lett végül, hogy ő került jobbra, csak összehozott Torresnek egy 100%-os gólhelyzetet, meg adott egy szép gólpasszt.Nyiri81 írta: ↑2022.10.30. 08:41:10Akkor miért nem ott játszik mindig? Ennyire vak lenne az edző? Mert azért tegnap a szerencse mentett meg minket. Simán kikaphattunk voln.a Mind Fati mind Ő mintha taszítaná a gólt.bence0330 írta: ↑2022.10.30. 08:38:55Az előtte lévő 3 bajnokijából kétszer állt be csereként, és mindkétszer gólt lőtt, pl. azért a Real ellen is, illetve még egész jól is játszott mellette. Azért ez nem az a szint, amit bármelyik fórumozó hozna. Plusz ugye ezeken a meccseken játszott csak a posztján. Arról azért annyira nem tehet, hogy nem ott játszik, ahol egész életében jól érezte magát. Ahogy odakerült, gólokat vágott.
Akkor miért nem ott játszik mindig? Ennyire vak lenne az edző? Mert azért tegnap a szerencse mentett meg minket. Simán kikaphattunk voln.a Mind Fati mind Ő mintha taszítaná a gólt.bence0330 írta: ↑2022.10.30. 08:38:55Az előtte lévő 3 bajnokijából kétszer állt be csereként, és mindkétszer gólt lőtt, pl. azért a Real ellen is, illetve még egész jól is játszott mellette. Azért ez nem az a szint, amit bármelyik fórumozó hozna. Plusz ugye ezeken a meccseken játszott csak a posztján. Arról azért annyira nem tehet, hogy nem ott játszik, ahol egész életében jól érezte magát. Ahogy odakerült, gólokat vágott.
Tegnap Fati se volt jobb helyzetkihasználásban, ráadásul Ferran (valamivel) jobb helyezkedésben...
Torres nem tükörszélső. A Valenciában és a válogatottban is jobb oldalon játszik(ott), ahogy a Cityben is középen vagy jobb oldalon volt.Barcaforever írta: ↑2022.10.21. 09:09:54Nem koronát szeretnék rakni a fejére a tegnapi teljesítménye miatt, de végre olyan megmozdulások, amikre azt mondom, hogy végre hasznosak és sikeres cselek.
Ritka az a jobb labás, aki jobban érzi magát a jobb oldalon és jobban megy ott neki, főleg, hogy a bal lába nem is létezik. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Ez így van, ezért is nem értem, miért pont a gólpontja lett kiemelve, de késégtelenül az is fontos, mert rohadtul nem megy a csapatnak a góllövés. A beadott/kipattanó/lepottyanó labdákra is oda kell érni, hogy bepasszolhasd a hálóba, és ez se ment senkinek, főleg nem amikor kellett, még a sztárcsatárnak sem.
Torres kapcsán egyetértek. Nem hinném, hogy rosszabb ő a baloson, a Citben sem volt, de ha valaki nagyon bizonytalan, akkor minél inkább a gyökereihez nyúl, annál jobban érzi magát, és hát ő mindig is jobbszélső volt. Majdnem egyetértek a felállással, de én első körben Lewyt rotálnám ki, nem működik, hogy válogatott meccsestől 90 percet hagyott ki idén összesen. Az sem érdekel, ha emiatt buknánk pontot, mert hosszútávon többet buknánk. De most én is tolnám Torrest egy meccset a jobboson.
És akkor már a lehető legkedvezőbb színben tűntetted fel. Nettó pénzkidobás volt az ő megvásárlása.SergiBarjuan írta: ↑2022.10.14. 12:03:21Gyenge szint a srác nagyon,ha ehhez a szinthez nincs meg a megfelelő ego, felfalnak a farkasok...Mindenkihez képest poroszkál,kevés ötlet,kevés váratlan...Az Inter ellen láttam ,hogy bejött a végén,akkor láttam utoljára,a nevét sem hallottam,azt hittem hazament....full középszer alkat...