Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az mondjuk a Realról is mutat valamit, hogy az első félidőben teljesen lefocizták őket. A sajját térfelükről nem tudták kihozni a labdát, helyzetekig sem nagyon jutottak. Mondjuk 2:1-nél majdnem elkapcsoltam, azt hittem onnan erőből behúzzák.
Most lenne igazán fontos egy győzelem. Akár csak egy góllal, szeenvedősen.bence0330 írta: ↑2022.11.07. 23:25:28Hú, mekkora buli lehetett ez nekik, a közönség és a csapat is elképesztő volt, nem bemákolt, hanem simán megérdemelt győzelemmel.
Hiszem, hogy ebben az ihletett Rayo mellett nekünk is szerepünk volt, tavaly nyomás nélkül játszhatták végig a ligát, most meg azért ott tartjuk a kést a torkukon. Remélem ilyen stabilan húzzuk be a kis meccseinket továbbra is. 2 pontos előnyben vagyunk! Holnap ideiglenesen 5-re növelhetjük.
Természetesen én másként láttam.Mascherano14 írta: ↑2022.11.07. 21:44:26Hülye volt a rayo, csak magára húzta a realt a korai vezető góllal.Már vezet is a real. Szerintem tiszta 11-es volt, rálépett a védő Asensiora.
Mondtam már párszor, kár levonni bármit is a real meccseiből, hiába vezet az ellenfél, bármikor benne van 1-2 perc alatt 2 reál gól a meccsben, lásd pl most.
Úgy látszik bellerin a multkori szenzacios teljesitmenyevel ki is jatszotta magat a kezdobol. Mind1, jo ez, ez az este ugyis pikéről fog szólni. Remélem sok izgalom nem lesz, meglőjjük a szokasos 3-4-et és viszlát.
Xavi külön kiemelte őt a meccse előtti sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy nagyon fizikális (szerintem még Araujonál is brutálisabb a fazon, tipiksan az, aki ha szembejön veled az utcán, megfordulsz és elindulsz a másik irányba...), és jó a labdával is. Aztán hozzátette, hogy ő határozottan olyan játékos, akinek jövője, sőt akár jelene is an a csapatban.
másrészt viszont, ha mindenki egészséges, van 6 ember előre, és nem az van mint a madridnál, hogy ua. a 3-4 ember lesz tavaszra csapágyasra hajtva. remélem ez majd vmikor március-április környékén kifizetődik.
Vagy majd igen, ki tudja. Most épp mindenki mintha formába lendülgetne, vagy legalábbis felszálló ágban vannak. Pepnél nemhogy az nincs meg, mi az alap támadótrió, hanem még az sem, ki támadó és ki nem.Chino írta: ↑2022.11.04. 13:11:06Nálam az a gond, hogy Xavi már eddig is átesett kicsit a ló túlsó oldalára a támadósor rotációjával. Kellene találni egy olyan triót, ami legalább nagyjából alap. Ha minden meccsen más sorral áll ki vagy a 60. perc körül folyamatosan cseréli, nem tud senki igazán formába lendülni.
Nálam az a gond, hogy Xavi már eddig is átesett kicsit a ló túlsó oldalára a támadósor rotációjával. Kellene találni egy olyan triót, ami legalább nagyjából alap. Ha minden meccsen más sorral áll ki vagy a 60. perc körül folyamatosan cseréli, nem tud senki igazán formába lendülni.bence0330 írta: ↑2022.11.04. 11:02:48Egyre érdekesebb lesz szerintem elöl a meritokrácia szerinti kezdők kialakítása. 1-1,5 hónapig igazából egy lehetséges kezdő volt, a Dembélé-Lewy-Raphinha, Depay hamar megsérült, Torres árnyéka volt önmagának, Fati meg csere csak. Most kicsit kezd versenyhelyzet lenni, Torres elkezdett gólokat lőni, Raphinha az előző két meccsén adott Messit idéző labdáival szerintem visszajátszotta magát, Dembélé az Dembélé, az egyik legjobbunk, még ha hullámzó is, és Fati is jobb már fizikailag, őt meg főleg azért kell játszatni, hogy megtalálja a régi formáját, főleg a döntések terén. Szóval most kicsit pozitív értelemben van feladva a lecke Xavi számára, és remélem Lewyt is le lehet majd cserélgetni Torressel, főleg előnyökben. Kb semmilyen kezdőn nem lepődnék meg, és semelyikre nem mondanám, hogy érdemtelen.