Nyiri81 írta: ↑2022.11.09. 11:32:48
Cseri írta: ↑2022.11.09. 08:44:32
A vb-t inkompetens scoutként fogom nézni, kiemelt figyelmet szentelve a jobb hátvédekre. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyi csapatban ne lenne, legalább egy olyan játékos az érintett poszton, aki gyors, tud helyezkedni, védekezni, és esetleg beadni,netán előre játékben is használható, és persze megfizethető:) .
VB után igazolni azért lesz probléma, mert valaki egy egyenest tud rúgni a labdába hirtelen 200 miliós árcimke lesz rajta. Nagyon torzítja a piacot majd.
A jobbhátvédekkel az a baj, hogy borzasztóan szűk a piac. Van kb. 4-5, aki aki klasszisnak mondható (lehet, hogy sokat mondtam), de azok vagy nagycsapatoknál vannak és lehetetlen megszerezni vagy eszük ágában sincs eladni, max. egy vagyonért. Nem véletlen, hogy egy Foyth is 40-50 millióba kerül, akit speciel újra figyelünk. Nyáron 20 millióért szóba sem álltak velünk.
Ilyen Cancelot (mondjuk neki mindegy melyik oldal), TAA-t, Hakimit soha az életben nem tud bárki megvenni. Már egy Pavard is felső kategóriának számít. Legalábbis nem nagyon jutnak eszembe mások, akik tényleg jobbhátvédek. Pl. Koundé is nagyon jó ott, de alapvetően ő középső védő.
A Real is évek óta jh-ra vadászik, de képtelenek bárkit is halászni.
Úgyhogy Foyth-ért sem volt földtől elrugaszkodott ár a 42 millió, ha az összképet nézzük.
Kicsit utánaérdeklődtem egy Unitedes haveromtól és utánanéztem Dalotnak és szinte csak pozitívumokat hallottam/láttam róla. A MU-ban nagyon kikupálódott. Ha tényleg el tudnánk hozni nagy fogás lehetne, ráadásul lejáró szerződésű.
A VB-vel nekem két bajom van. Az összes meghatározó játékosunk kint lesz, úgyhogy 2-3 sérülés szinte borítékolható, emellett egy hosszú válogatott szünet lesz, ami után kb. biztos, hogy szétesünk egy időre és jön két Betis, akik pihentek lesznek plusz egy matrac, aki ellen minden kérdéses. És arról nem beszéltünk, hogy játszhatunk Szuperkupadöntőt a Reallal. Jobb lenne ott első körben kiesni.