Andris írta: ↑2022.11.11. 14:15:20
akkor óriásit számít, ha ismerik egymás minden mozdulatát és képességét a játékosok.
Én semmilyen körülmények közt nem hagynám ki Pedrit és Gavit a kezdőből, és a leírtak miatt Busquetset sem, különösen ha véletlen négy kp-s rendszer van.
Szerk: mégegyszer hangsúlyoznám, nagyon el kéne vonatkoztatnotok a klubjátékok színvonalától, és attól, hgoy az aktuálsi forma a legnagyobb érték. Szerintem az összeszokottság a legnagyobb érték a VB-n. Legalábbis ezt demonstrálta nekem a spanyolok és németek sorozatos, egymást követő dominanciája.
Még többet számít, ha a mozdulatokat és képességet ki is tudják vitelezni, meg is tudják mutatni.
Na hát Busquets már nem képes rá, és ez tök mindegy, hogy válogatott vagy klubcsapatban történik.
Látjuk mit ér a Busquets-Gavi-Pedri hármas önmagában, hiába mondhatni, hogy össze vannak szokva, többnyire kevésnek bizonyul top szinten.
Baklövés lenne ezt erőltetni.
Baldéval egyetértek, inkább vittem volna őt, mint Albát, ez egyértelmű.
Elfelejted, hogy a spanyol dominanciánál korábban egy jobb védelem volt mögöttük, és Busquets mellett olyan emberek szaladgáltak, mint Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva.
Elől meg olyan játékosok várták a bogyót, mint Villa, Torres, Pedro.
Kicsit más szint.
Jah és Busquets is 10 évvel rövidebb volt, azt sem hagynám ki a képletből.
Persze, jó lenne látni, ha megint full barcás spanyol kezdő lenne, 2-3 más klubból jövő játékossal, de most nem olyan egyértelmű a helyzet, Pedrin kívül bárkit félreraknék más helyett a válogatottban.
De tök mindegy hogy állnak fel, fogok értük szorítani, már csak a szimpatikus barcások miatt is (Fati, Pedri

).
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."