Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos kicsit vitatkozok veled!Los Banditos írta:Üdv,visszatértem!Nah miénk az első sor ami nagyon jó.Szerintem megvan tankolva mindkét paripa hiszen kiszámíthatták hogy még több benzinnel és megynerhetik a pole-t.Massa nagyon fogadkozott hogy most nyerni fog és szerintem most fog is.Schumi 2. lesz a 3. pedig talán Kimi,Alonso vagy Jens.Heideldnek is szurkolok nagyon hogy valami tisztelséges helyen fusson be.
FORZA FERRARI!
Los Banditos írta:Üdv,visszatértem!Nah miénk az első sor ami nagyon jó.Szerintem megvan tankolva mindkét paripa hiszen kiszámíthatták hogy még több benzinnel és megynerhetik a pole-t.Massa nagyon fogadkozott hogy most nyerni fog és szerintem most fog is.Schumi 2. lesz a 3. pedig talán Kimi,Alonso vagy Jens.Heideldnek is szurkolok nagyon hogy valami tisztelséges helyen fusson be.
FORZA FERRARI!
Na látod...barca99 írta:Ozsimiki! ( na meg a többi sumi fan)
Nincs több kérdésem Sumival kapcsolatban!Eszméletlen időt ment, ez egyenlő a lehetetlennel! +1.022 a különbség a második és közte! 1 mp, ami a Forma-1-ben rengeteg! Bár nem tudok neki szurkolni, de most tényleg bebizonyította nekem h tud ő vezetni...
ozsimiki írta:Sok pletyka újság írta,már ott tartanak hogy az alkohol rabbja!barca99 írta:Ti hallottatok vmi olyasmiről h a Magyar Nagydíj után Kimit lekapcsolták ittas vezetés miatt? Vhol mintha ezt hallottam volna, de rá is cáfoltak h sofőrje volt állítólag, meg stb.... Ja és vajon itt kinek a szülinapi partyára mehetett?
Ma 1. szabadedzést megnyerte Schumi előtt....
Sok pletyka újság írta,már ott tartanak hogy az alkohol rabbja!barca99 írta:Ti hallottatok vmi olyasmiről h a Magyar Nagydíj után Kimit lekapcsolták ittas vezetés miatt? Vhol mintha ezt hallottam volna, de rá is cáfoltak h sofőrje volt állítólag, meg stb.... Ja és vajon itt kinek a szülinapi partyára mehetett?
pedig aggódhatna, mert akár most odaadhatnák a Ferkának (nem Schuminakozsimiki írta:Végleg betiltották a Renault lengéscsillapítóit!
Alonso nem aggódik a döntés miatt
Talán nem igaz? Sajnos Honda nem jó! Talán jövőre, ha eligazol!ozsimiki írta:Ezt talán nem pont egy ilyen verseny után kellene írnod...Scorpio írta:Talma jövőre remélem jó lesz! Idei év sajnos nagyon rosszul sikerül!![]()
![]()
Ezt talán nem pont egy ilyen verseny után kellene írnod...Scorpio írta:Talma jövőre remélem jó lesz! Idei év sajnos nagyon rosszul sikerül!
LG írta:Villeneueve a legjobb, aki megelezi, az csal
De még mennyire!Scorpio írta:Schumacher nem foglalkozik Villeneuve-vel
Egy brit magazinnak adott interjújában Jacques Villeneuve alaposan nekiesett egykori riválisának, Michael Schumachernek. A kanadai többek között „hazugnak” nevezte a hétszeres világbajnokot, aki visszaél szurkolói hűségével és akire ha visszavonul, „senki sem fog emlékezni”, mert sem versenyzőként, sem emberileg nem jelentős figura.
A jelenleg családjával nyaraló Schumacher nem kíván foglalkozni Villeneuve nyilatkozatával. ”Tegnap óta tudunk az idézetekről.” – mondta sajtószóvivője, Sabine Kehm - „Még csak egy „no comment”-et sem szeretnénk kiadni az ügyben.”
http://www.formula.hu
Igazuk is van!