MatyiG írta: ↑2022.12.06. 20:07:45
Ezt én sem értem soha. Az összes ilyen párharc után ez a szöveg megy, hogy a védekező, "kisebb" csapat jobban megérdemelte. Kérdés, hogy miért.
Azért ezt lehet nagyon gyakorlatiasan nézni, ez a spanyol csapat ma nem csak Marokkónak, de talán a legtöbb csapatnak sem tudott volna gólt lőni 130x perc alatt sem,úgy hogy volt három tizenegyes is.
Itt nincs olyan dimenzió,ami alapján a spanyolok érdemelték volna meg. Nem szeretem mikor a védekező csapat nyer, de itt most nem volt alternatíva.
Én sokakat hiányoltam amúgy a spanyol csapatból és az eredmény sem LE-ét igazolta,nem tudom mi volt a terve de szerintem a spanyoloknak most jót tenne egy váltás. LE remek edző és jófej tagnak tűnik, de szerintem a részrehajlás egy nagy hibája. Hiába mondja,hogy a teljesítmény számít, na ne már. Van előnye mikor egy klubcsapatra épít a válogatott, de lássuk be, ez a mostani Barca még úgysem túl meghyőző,hogy a spanyolok mellé bevásároltak drága játékosokat. És ezekután rájuk építi a válogatottat?
Fatit nem tudom miért utálta meg Xavi is és LE is, macskát evett vagy nem tudom, de... Barcában azt mondták,hogy csak féltik,de jó ideje már nem lehet erre fogni. Rossz a hozzáállása, de azt is mondják,hogy edzés itán ő még marad edzeni. Nem olyan,mint régen? Miért legyen olyan,mint régen,ha csak szánalomperceket kap, így senki nem tudna teljesíteni, de közben nálunk ígyis neki van az egyik legjobb statja a percei arányában.
Gavi is olyan,soha nem titkoltam,hogy a mosoly nélküli karaktere engem taszít, de Koeman alatt hozott egy korrekt szintet folyamatosan. Nem extrát,de korrektet.Azóta viszont nagyon hullámzó a teljesítménye. Egyszer olyan,amiért lehet ajnározni joggal,aztán pedig emberhátrány. Oké,ma le lett kapva, de Gavi ezzel a hullámzással csak cserének jó,szerintem spanyolhonban lehetne stabilabb embert találni. Ez lehet,hogy valami pszichés probléma,majd Xaviék megoldják, de addig ez kevés.
Busi meg,mint a csapat motorja, hát ezt ragozni se kell.
ezen a VBn is azért okozott LE csapata kellemes perceket is, az elmúlt években pláne, de kell a váltás. És szerintem nem is tragikus ez a vereség a védekező csapat ellen, jobb,mintha Portugália agyonverte volna őket. Marokkó megérdemelte a győzelmet,mert ugyanúgy nem sok értékelhetőt nyújtott,de legalább 11 méterről tudnak gólt lőni.