2022.12.09. 12:29:18
Érdekes lesz a mai 2 meccs, szerintem a horvátok kemény ellenfelei lesznek a braziloknak de Neymarék behúzzák.
Holland-Argentin meccsen kb 70-30%-ot adnék a hollandok javára, Messi jól nyomja de a csapaton megint azt érzem sokszor hogy indokolatlanul is Messit keresik a kreativitás hátrányára, míg a Copa nyertes csapat akkor is parádézott mikor Messinek kevésbé ment/területe sem volt.A tavalyi csapat a mostani Messivel TOP3 esélyes lehetne, de jelenleg elég csak Messit kivenni a játékból a hollandoknak. Lutritarot meg látni sem akarom.
Lucho koncepcióját nem értettem, így nem lehet nekilendülni a VB-nek. Pedri,Gavi ígéretes, sőt sokszor klasszis mozzanataik vannak és minden lehetőségük megvan hogy azzá váljanak.
Hogy elvárható tőlük 18-20 évesen hogy konstans úgy teljesítsenek hogy az VB trófeát érjen? Aligha, egy Thiago azért jól jött volna, a védelemről nem is beszélve, na meg arról hogy FT 3 meccsből 2-szer emberhátrány.
Mikor átvette a válogatottat egész direkt, gyors focit játszott, imádtam mikor bedarálták a németeket, mintha a Lucho-féle Barca játszott volna, de végül ő is a berögződések áldozata lett és jött a nosztalgiajáték.