visca el barca írta: ↑2023.01.05. 06:41:05
Jo kis meccs lehetett, kár (nem

) hogy inkabb a sorozatnezest valasztottam

bar ugyse tudtam volna fel 12ig fenn lenni 7koznap, oreg vagyok en mar ehhez. Remeljuk a tovabbiakban ennel csak jobb lesz. Annak orulok h 3 szelso is betalalt, hatha legalabb az egyik elkapja a fonalat.
Nem volt rossz meccs, csak kár hogy késő kezdődött és 11 után lett vége.
Az első félidőben nagyon profik voltunk. A két belső védőnk Araujo és Kunde már a a csírájában elfojtott minden támadást. Sima meccsnek nézet ki főleg, hogy pár perc után jött a vezetés.
Sajnos Bellerin nagyon gyenge volt semmi összjáték nincs elől jobb oldalon, viszont Alba jól játszik meccsek óta, ahogy Raphinha is nagyot megy. Dembele elbénázza a helyzeteit, de amúgy életveszélyes támadásoknál, ahogy forgatja az embereket. Egyszer szabálytalanul szerelték a 16-oson belül, nem ért 11-est, de az is tiszta helyzet volt. A gólja is szép volt.
Kessiének mennie, mintha a pályán se lett volna. A fiatal Torre is nagyon ügyes volt, főleg a lefordulása volt mesteri. Sajnos lőni se ő, se Busquts és hát Kessie se nagyon akart, ez hiányzott hozzá, hogy meg legyen a meccs.
Alonso ellen szabálytalankodtak a gól előtt, de neki se kellett volna utolsó emberként trükköznie. És a bíró több ilyen esetet elengedett nekünk is...
Nem volt ez rossz meccs, el tudtuk dugni a labdát is ügyesen. De a középpályával csinálni kell valamit, ott nagyon nem vagyunk rendben. Valamint jobb oldalt elől nincs összjáték, Dembi, Raphi megoldja önerőből.