2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Plusz szerintem kétszer próbált harapni is... kemény. Még jó, hogy jelen formájában nem nagy veszteség, bármi is lesz belőle.szilva írta: ↑2023.01.09. 15:46:55Szerintem inkább az előbbi. A hajhúzás, több másodperces birkózás, és a testre mért ütések nem a játékhoz tartoznak. Ha Barca játékos követi el, ha nem.Chino írta: ↑2023.01.09. 15:14:01A Versenybizottság most fogja tárgyalni a bírkózást. Két eset lehetséges. Ha szándékos bántalmazásnak ítélik az esetet, akkor 4-12 meccses eltiltás várhat Torresre, ha "csupán" játékban történt erőszakos megmozdulás akkor 3 mérkőzést kaphat, amit a Szuperkupában letölthet.
Az esély inkább az utóbbira van, bár amiiket a bizottság mostanában csinál bármi elképzelhető.
Szerintem inkább az előbbi. A hajhúzás, több másodperces birkózás, és a testre mért ütések nem a játékhoz tartoznak. Ha Barca játékos követi el, ha nem.Chino írta: ↑2023.01.09. 15:14:01A Versenybizottság most fogja tárgyalni a bírkózást. Két eset lehetséges. Ha szándékos bántalmazásnak ítélik az esetet, akkor 4-12 meccses eltiltás várhat Torresre, ha "csupán" játékban történt erőszakos megmozdulás akkor 3 mérkőzést kaphat, amit a Szuperkupában letölthet.
Az esély inkább az utóbbira van, bár amiiket a bizottság mostanában csinál bármi elképzelhető.
Óriási falat neki ez az utazás, a Barca nem az ő szintje. Itt a kirakatban kell teljesíteni, ha pedig nincs teljesítmény, akkor kíméletlenül kapja az ívet. Nyilván neki ez biztos nagy vágya lehetett, de milyen áron? Teljesen lejáratja magát, ez a piros is botrány, tavaly még akarva akaratlanul játszatta Xavi, de most vannak előtte bőven a sorban, ez pedig innentől nehéz, marha nehéz.enzonavas írta: ↑2023.01.09. 11:45:22Önbizalom nélkül nem nagyon megy a foci (mármint ilyen szinten..). és Ő csak keresi magát amióta itt van. Tegnap talált ugyan magának új sportot, de ez nem viszi előbbre.. Egyre nem panaszkodhat: megkapja Xavitól az esélyt, csak hát rendre cserben hagyja. Drukkolok neki, de a Barcában nehéz úgy játszani sokáig, hogy nincs egyetlen jó meccse se.
Kérdem én!: Pepnek mi köze van a pénzügyi dolgokhoz? Azt meg nem teheti meg, hogy oda súgja"Jaj! nehogy megvegyétek!"Camp Nou99 írta: ↑2023.01.05. 09:42:14Már többször is írtam hogy Pep jól csöcsre tett minket vele. 50 millió !!!!![]()
![]()
![]()
Az eszem megáll.
Hol kell aláírni?
Én mindig is középszerű játékosnak tartottam. Maradt fél éve rámcáfolni.
Mert van előtte két jobb játékos. Nyilván nem teheti Dembélé elé, Raphinha meg határeset, de ugye jó döntés lett végül, hogy ő került jobbra, csak összehozott Torresnek egy 100%-os gólhelyzetet, meg adott egy szép gólpasszt.Nyiri81 írta: ↑2022.10.30. 08:41:10Akkor miért nem ott játszik mindig? Ennyire vak lenne az edző? Mert azért tegnap a szerencse mentett meg minket. Simán kikaphattunk voln.a Mind Fati mind Ő mintha taszítaná a gólt.bence0330 írta: ↑2022.10.30. 08:38:55Az előtte lévő 3 bajnokijából kétszer állt be csereként, és mindkétszer gólt lőtt, pl. azért a Real ellen is, illetve még egész jól is játszott mellette. Azért ez nem az a szint, amit bármelyik fórumozó hozna. Plusz ugye ezeken a meccseken játszott csak a posztján. Arról azért annyira nem tehet, hogy nem ott játszik, ahol egész életében jól érezte magát. Ahogy odakerült, gólokat vágott.
Akkor miért nem ott játszik mindig? Ennyire vak lenne az edző? Mert azért tegnap a szerencse mentett meg minket. Simán kikaphattunk voln.a Mind Fati mind Ő mintha taszítaná a gólt.bence0330 írta: ↑2022.10.30. 08:38:55Az előtte lévő 3 bajnokijából kétszer állt be csereként, és mindkétszer gólt lőtt, pl. azért a Real ellen is, illetve még egész jól is játszott mellette. Azért ez nem az a szint, amit bármelyik fórumozó hozna. Plusz ugye ezeken a meccseken játszott csak a posztján. Arról azért annyira nem tehet, hogy nem ott játszik, ahol egész életében jól érezte magát. Ahogy odakerült, gólokat vágott.
Tegnap Fati se volt jobb helyzetkihasználásban, ráadásul Ferran (valamivel) jobb helyezkedésben...