Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kb a legjobb kezdo. A bl blama utan varhato volt h minden jelentektelen kupaert kaparni fogunk. VISCA!
https://livetv.sx/enx/eventinfo/1018483 ... barcelona/efrijegevaga írta: ↑2023.01.12. 13:08:29Ha valaki tud, este küldjön egy linket, hol nézhető a Betis elleni elődöntő. Köszi előre is.
Na ez az.
Nem az a baj, hogy le kell játszani a szuperkupát, hanem az, hogy több ezer kilométert kell hozzá repkedni, a bioritmustól gyökeresen eltérő időrendre át és visszaállni pár nap alatt (nem lehet..), egész más klímájú országba, edzőközpontba, stadionba menni edzeni, játszani.... ez mind kiugróan megnöveli a sérülésveszélyt, mert jelentős mértékben befolyásolja a játékosok fizikai állapotát.visca el barca írta: ↑2023.01.12. 08:31:52
ennyi erővel bajnokik se legyenek meg semmilyen meccs, mert minden meg lehet sérülni.
csak stream
ennyi erővel bajnokik se legyenek meg semmilyen meccs, mert minden meg lehet sérülni.
Mert van olyan angol csapat, akinek a community shield elnyerése számít? Ott a szezon elején kb 1 meccsén túl vannak ezen és szinte senkit nem érdekel, de még ennyire se erdekelné őket Szaúd Arábia szélén a szezon közepén 4 csapatos formában.FCBsteve írta: ↑2023.01.11. 16:41:14
Olvasva a hozzászólásokat, az jut eszembe, mi lenne a Barca-val szembeni elvárás pl a Premier League-ben?
Mert a BL-ben (EL-ben) összekerülünk más (mentális) terheléshez szokott csapatokkal és akkor panaszkodunk, hogy nincsenek ehhez hozzászokva a fiúk!
És még pénz is jár érte...
Olvasva a hozzászólásokat, az jut eszembe, mi lenne a Barca-val szembeni elvárás pl a Premier League-ben?
Abszolút egyetértek, két meccsel kupát nyerni és kupagyőzelmi kényszert letudni "mindent" megér!bence0330 írta: ↑2023.01.10. 16:40:34Én esélytelennek gondolom. Ez egy olyan kupa, amit két győzelemmel be lehet húzni, és Xavin hatalmas a nyomás (amit részben ő maga is rakott magára ezen a téren, kijeletve, hogy egy kupát mindenképp nyerniük kell). Szerintem kb csúcskezdő lesz, 1-2 rotációval max. Ha Lewy nem töltheti itt le a büntijét, sztem tuti játszik, főleg hogy ő amúgy is pihen utána.
Amúgy egyetértenék a kezdőddel, bár EG-t még így sem raknám be.
Plusz akármilyen hülye kupa, ha valami csoda folytán meglenne, az nagy segítség lehetne a fejekben a Király-kupában, de akár még az EL-ben is.
Én esélytelennek gondolom. Ez egy olyan kupa, amit két győzelemmel be lehet húzni, és Xavin hatalmas a nyomás (amit részben ő maga is rakott magára ezen a téren, kijeletve, hogy egy kupát mindenképp nyerniük kell). Szerintem kb csúcskezdő lesz, 1-2 rotációval max. Ha Lewy nem töltheti itt le a büntijét, sztem tuti játszik, főleg hogy ő amúgy is pihen utána.