Cseri írta: ↑2023.01.14. 16:30:53
A csapatunk játéka finoman szólva is esetleges, helyzetekkel továbbra is pazarlóan bánunk, a támadóink nincsenek csúcsformában,ezzel szemben a MU felfelé tart. Figyelembe véve,hogy nemzetközi kupákban menetrendszerűen jön a csoki,70-30 mondanék a mu-nak. Természetesen ez még változhat a közös meccsig, közbe jöhetnek sérülések, összeállhat a játékunk, jó formába lendülhetnek a támadóink.
Szerintem az van, hogy a jó hír, hogy talán inkább rajtunk fog múlni a meccs. A rossz hír meg az, hogy alighanem rajtunk fog múlni a meccs. Egy BM-Inter is rajtunk múlt, hogy használjuk ki a helyzeteinket. Eddig szerintem megint el fogunk jutni, de ha addig nem javulunk akkor én is hasonló esélyekre gondolok. Persze ezt nagyon nehéz megjósolni.
Én elengedtem ezt a dolgot, megnyerni úgysem fogjuk a sorozatot ilyen mentális állapottal, úgyhogy én idegeskedni nem fogok rajta. Főleg, hogy talán Európa idei legjobb csapata lesz az egyik ellenfél, ha eljutunk odáig...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy