csababarca írta: ↑2023.01.17. 21:16:09
Nagy szavakkal dobálózól amikor "történelmi mélypontot" emlegetsz. De ezt is már megszoktam.
....
Így van, akkor nem lett volna ciki.
Csoportból estünk ki, leírom még egyszer.
Ha nem érzed a különbséget, akkor nem tudok erre mit írni.
Kérle üsd be, a Barcelona + az általam használt szavakat. Mikor nagy hírportáloktól találsz 2021-22 környékéről tömegesen ilyen címeket többtízezer ember számára látható módon, (még az eurobarca-hu-ról is), akkor hadd engedtessék meg, hogy használjak én is ilyen kifejezést egy szurolói fórumon. És te is megállás nélkül túlzol, csak nem kötök bele (szurkolók vagyunk, fura lenne, ha nem tennéd), hanem a mondandódra reagálok, mert előbbiből felesleges kötözködés lesz, utóbbiból meg legrosszabb esetben értelmes vita. (Legutóbb a "lassan már kitaláljátok hogy kimaxoltuk a szitut" eset volt ilyen 1-2 hsz-el ezelőtt, mindezt röhögös smiley-val... igen, tudom, ott a "lassan", de nyilván soha senki nem írt ehhez hasonlót, vagy ilyen irányba mutatót sem, kár így élcelődni.)
Nem, nem érzem a különbséget. Eredményben nyilván, de hogy ugyanattól a csapattól most, vagy a negyeddöntőben kaptunk ki, az "cikiségre" pontosan ugyanaz nálam. A csoportból való kiesés jóval rosszabb, ezt is leírtam többször, ideges voltm, szomorú, de hogy nem ciki, az tuti. Nálam például ez egy óriási túlzás.
Ez a csoport meg ilyen volt, volt a BM aki kiemelkedett, egy béna kiscsapat, és az Interrel ki-ki meccset játszottunk. Pontosan eszerint is ment le a csoport, úgyhogy ez egy ki-ki meccs volt a gyakorlatban.
És akkor olyanokba nem is megyek bele, mennyi pluszt lehetett levonni a BL meccseinkből. Az, hogy kikaptunk egy BM-től ugyan, de úgy, hogy nem adtak meg tizit és anélkül is 3-4 gólos vezetéssel kellett volna zárnunk már csak a félidőt is.... hát, a BM játékosok még a győyzelem után is megszeppenten nyilatkoztak, és nem röhögtek. És ez nagyon jó első lépés az elmúlt 2 év után, hogy már 18-9 évesekkel is versenyképesek voltunk, akik ennél csak jobbak és összeszokottabbak lesznek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy