2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mezőnyben szerintem is, bár mindig tán ott sem. De tizit én nem nagyon láttam még ilyenért... Azt mondják rá, hogy kihasználta a testi fölényét, és kész. Nem mondom, hogy egyetértek vele, csak én valahogy ezt látom mindig.
Akkorát taszajtott rajta, hogy csak úgy repült a pali. Mezőnyben 10/10 ilyet lefújnak szerintem, de mondom, akkor ne fújja le, csak valamiért úgy érzem hogy fordított felállásnál ez kétség nélkül büntető lett volna.
Gil Manzano, a szatyros barátunk, ki más, nincs új a nap alatt.
A bíró nagy Real drukker lehet, ha nem fújta be a tizenegyes.
Igen, lemaradtam valóban, 10 meccs, a Plzen óta, az és az Osasuna maradt le a gólpontokból.csababarca írta: ↑2023.01.19. 22:06:28Ebben a 45 percenkénti gp-ben segíts már Bence, nekem sehogy nem jön ki, a maival együtt sem:D
6 gpje van az elmúlt meccseken, 385 játékperc 8 meccs alatt.
De amúgy nem rossz amit mostanában csinál, csak szerintem még veszélyesebb lehetne, ha még aggresszívabban támadná a kaput.
Edzésnek jó volt, kis átmozgatás, levezetés a szuperkupa után.
Jöhet a következő.
Arra én is, már ha ő lesz és nem Robi. De jó lenne a helyén megnézni, jót tenne neki is.Mascherano14 írta: ↑2023.01.19. 19:24:14Kíváncsi vagyok, Kessie mennyire oldja meg a vk-t és Torre megint nagyot megy-e. Eric és FT miatt izgulhatunk.
Az Intercity is 16. volt pont ugyanabban az osztályban.visca el barca írta: ↑2023.01.19. 09:48:07most nézem, hogy a ma esti ellenfelünk 2-2-15-ös mérleggel tökutolsó a 3. ligában. jó lenne ha simán vernénk őket úgy, hogy 3-4 csere ember (alonso, kessie, eg, torre stb) kezdene és páran pihenhetnének....