2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem amúgy egyáltalán nem volt rossz a második félidő. Volt 1-2szer 5-8 perc, mikor azt éreztem, amit mondasz, de egyébként összességében a második 45ben is többet támadtunk, és rúghattunk volna vagy 5öt fél óra alatt.Saviola írta: ↑2023.01.25. 23:02:52A második félidő a világ szégyene volt.
Akármilyen jó a soci most, 10 ember ellen siralmasan játszottunk, érett az egyenlítő gól, ahelyett, hogy mi rúgtunk volna még hármat.
Remélem Pedri sérülése nem komoly.
A cseréink meg botrányosak, nem, hogy a kezdő szintjét nem tudják megütni, szabályosan rontanak a csapaton.
Dembelé extráján kívül semmi pozitívat nem tudok feljegyezni.
Szerintem nem nyilatkozott ilyet, ez csak egy mém.dinhopuyol írta: ↑2023.01.20. 19:16:06Araujo"When I feel bored in clasico I pass the ball to vinicius and then take it back"
![]()
![]()
![]()
Deimádom ezt az embert![]()
Én nem nézném le ennyire a Socit. Nem véletlenül állnak a tabellán is ott ahol. Szerintem az RM után ők a legnehezebb ellenfelek. Az igaz, hogy hogy otthon játszunk és ez nagy előny, de idén nem csak otthon vitézkednek ők sem. (MU-t is idegenben verték)MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.20. 14:23:41Nagy előny hogy végre otthon is játszhatunk![]()
Kivételesen a sorsolásra nem panaszkodhatunk, ilyen is ritkán van, otthon a Sociedad ellen azért illene elődöntőbe verekedni magunkat még úgy is hogy most kifejezetten erősek.
Akkor meg én nem hallottam arról az új szabályváltoztatásról, hogy a kéz /amivel ellökte/ is testelésnek számít...
Igen, teljesen alaptalan vádak azok, miszerint nektek könnyűsíppal fújnak be olyan büntetőket, amiket ellenetek nem, főleg Spanyolországban.
a lényegen nem változtat, egy teljesen jogos buntit elvettek a villarrealtól. ha ez veletek történik meg, már habzó szájjal uefalonáznátok. amugy is csodalkozom, hogy nem fujtak nektek vagy 2-3 kamu tizit, olyat, mint amik mostanaban jellemzoek. a bajnokságban is megy a meccsenkénti legalább egy, ha ez nem lenne, valahol a 4. helyen kullognátok.boma írta: ↑2023.01.20. 07:34:14Látom előjött a korábbi évek okozta ptsd, nem sok kellett.visca el barca írta: ↑2023.01.20. 06:47:28Szatyros manzano meg megoldototta okosba ahogy kell, gondolom a meccs végén megkapta pereztol a boritekot.A sorsolásról is ennyi témaztatok itt. Vagy azt is csak a Madridnak csalják el? Bár a mieinknél nem szokott a kamera kimenni nagy totálba, miközben kínosan hosszan a pult alatt matatnak.
![]()
Látom előjött a korábbi évek okozta ptsd, nem sok kellett.visca el barca írta: ↑2023.01.20. 06:47:28Szatyros manzano meg megoldototta okosba ahogy kell, gondolom a meccs végén megkapta pereztol a boritekot.