Troym írta: ↑2023.01.21. 15:07:17
A palit kb 30-40 millióért fogja eladni az Atletico 2024 nyarán, mikor majd a következő szezonban letol 20+ gólt. Az eddigi diszkont eladások legalább 32 évesnél idősebb játékosok voltak (Villa, Lajos, Griezmann)
Erre volna egy fogadásom

Meglepődnék ha még valaha bárki adna ezért a srácért 15nél többet.
Ettől függetlenül: nem tudom mi ütött mindenkibe... vagy valamit rohadtul nem értek akkor én.
Ha egyszer van egy játékosunk, akinek lejár a szerződése, és ingyen elmehet nyáron, akkor mégis hogy lehetne belőle ennél is több pénzt kihozni?
A szerződését ő nem akarta meghosszabbítani tudtommal.
0 percet játszott kb, Fatik és Ferran Torresek szorították ki a kezdőből, a VB-n is max egy gyenge közepes volt a teljesítménye.. ráadásul több kisebb-nagyobb sérülése is volt. Szerintetek ki adott volna érte többet úgy, hogy már szabadon tárgyalhatnak vele, és pár hónap múlva ingyé vihetik? Már ha egyáltalán kellett volna bárkinek.
Szerintem kifejezetten szerencsénk van, hogy az Atletinek a szintén marha nagy adóssága mellett mégis akadt pár misije és egy kényszerhelyzete, és kihoztunk belőle pár milliót, meg még azt a pár milliót is, amit Júniusig kicsengettünk volna neki.
Komolyan mondom, magyarázza el valaki, hogy jelen helyzetben ez miért rossz üzlet? Én csak azt az alternatívát láttam, hogy ittmarad fél évet, nem játszik, felvesz bruttó 5 misi fizut, és ingyen távozik nyáron. Mi lett volna még? Az mostanra bebizonyosodott, hogy Xavinál játszani nem fog, és hosszabbítani sem fog. Szerintetek ki adott volna érte mondjuk még 3 millióval többet, kizárólag erre a pár hónapra?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila