2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bemutatásnál nem Valdest láttam -De ő véd , már kiírtákozsimiki írta:Kapus....![]()
Nem kötekedésképp,de ezen meghalok...
Gondolom,h majd írod,ki is véd nálunk..
Meddig lehet jelentkezni, mert elég káozs lesz, az új sulim eleje,mert nem tudom mikor van gyakorlat, aztán ezért.rhynn írta:Jelentkezel, egyeztetünk, hogyan dolgoznál, kapsz egy próbacikket, s ha működik, akkor jöhetsz.Atesz írta:Sok sikert kívánok. Hogy dől el, hogy ki lehet cikkíró???
tudsz bővebben erről a cikkíró/mod dologról???rhynn írta:visca el barca írta:ejha. örömmel tapasztalom törtekvéseiteket. csak így tovább!
legyünk mi is olyan jók mint a csapat!
Nagyon örülnék. Egyébként cikkírókat és modikat keresünk, esetleg jutalmazni is tudjuk őket, Arénás csomagokkal. Majd lesz róla kinn hír valahol.
nekem van sport klub-om, de borzasztó!!! a minősége, mintha a 80-as években volnánk, amikor mexikóból néztük a rossz minőségő VB-t...Bodi írta:Én is gondolkoztam ezen,átmentem megnézni a szomszédba,hogy milyen a minősége,le is tettem a dologról...Lujo írta:Bodi: Nem tudom már hol olvastam, hogy a Sport TV valamelyik főnöke nyilatkozta, hogy nagy a valószínűsége, hogy hozzájuk kerül a közvetítés. Ellenkező esetben én egyébként fizethetek elő a Digi TV-re.
Pont a Sport Klub a legrosszabb,épp teniszmeccs ment,még a labda is szaggatott ütések közben.
Inkább reménykedem,hogy a SportTV megtartja a spanyol focit,ha meg meg mégse,akkor egy ideig nézem neten a meccseket,év vége felé meg állítólag már lesz Sport Klub a kábelen is.
kérnék egy önéletrajzot, hol szeretnél moderátorkodni, aztán felrakom a modis topicon, ha minden modi és admin beleegyezik, akkor lehet róla szó. Régen szigorúbbak voltunk, de úgy is becsúszott hiba, úgyhogy mindegyozsimiki írta:
Hy rhynn!
És az hogy dől el,h ki lehet Modi?![]()
Ez nagyon érdekelne...gondolom számítanak az eddigi hsz-sok,mármint nem a számuk,hanem minőségük,vagy nem is tudom.
Szóval?
Én is gondolkoztam ezen,átmentem megnézni a szomszédba,hogy milyen a minősége,le is tettem a dologról...Lujo írta:Bodi: Nem tudom már hol olvastam, hogy a Sport TV valamelyik főnöke nyilatkozta, hogy nagy a valószínűsége, hogy hozzájuk kerül a közvetítés. Ellenkező esetben én egyébként fizethetek elő a Digi TV-re.
Jelentkezel, egyeztetünk, hogyan dolgoznál, kapsz egy próbacikket, s ha működik, akkor jöhetsz.Atesz írta:rhynn írta:visca el barca írta:ejha. örömmel tapasztalom törtekvéseiteket. csak így tovább!
legyünk mi is olyan jók mint a csapat!
Nagyon örülnék. Egyébként cikkírókat és modikat keresünk, esetleg jutalmazni is tudjuk őket, Arénás csomagokkal. Majd lesz róla kinn hír valahol.
Sok sikert kívánok. Hogy dől el, hogy ki lehet cikkíró???