Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem Gavin múlt a mai, az összefoglaló alapján
Ezt egy kicsit másképp látom.
Fati??? Ha leütnének egy karót, arról is jobb helyre pattanna a labda.Kovbal88 írta: ↑2023.01.22. 20:58:13Nem volt egy jó meccs. De nyertünk ennyi pont elég is. A kötelező győzelem néha a legnehezebb. Lewa nagyon hiányzik, de jó lenne mellé még valaki középpályára, aki képes veszélyeztetni. Fatiban is lehet bízni. Viszont Kessie jó lenne, ha összekapná magát, az utóbbi két meccsen, azért már halványan emlékeztet focistára, és nagyon kelleni is fog középpályára, hogy meglegyünk. Januárt túl kell élni, az később sokat fog jelenteni.
Valóban sérült.Elnézést csak annyira elöntött a düh mikor megláttam a kezdőt,hogy nem is jártam utána.Araujo-ról tudtam,de Frenki sérülése nálam valahogy kimaradt.
Busi-t ünnepelni is fogják meccs előtt, utána leültetni a padra?!?
Kisebb sérüléssel bajlódik, az is kérdéses volt elvileg, hogy bekerül-e a keretbe. Araujo ugyanez.
Brutális a menetrend minden bajnokságban, nem normális ennyi mérkőzést játszani, viszont az egy zseni volt,aki kitalálta, hogy öt csere lehetőség legyen egy meccsen. Spanyol bajnokságban is előfordul, hogy az utolsó pontot rabol az elsőtől, szóval nem igazán van jelentősége, hogy ki az ellenfél, nekünk Lewa nélküli meccseket valahogy hozni kell, aztán még a MU elleni meccsig tapadni, és ha kiesnénk az EL-ből már csak a bajnokságra kell koncentrálni.bence0330 írta: ↑2023.01.20. 17:03:08A következő két forduló nagyon érdekes lehet. Getafe és Girona ellen játszunk, míg a Madrid ellenfelei a Bilbao és Soci. Jó lenne hozni a papírformákat, és ha a Reál nem mászik ki a gödörből, a két meccs valamelyikén simán elképzelhető, hogy pontot buknak. 5-6 pont előny is lehetne akár jövő hétvége után, ha jól sülnek el a dolgok.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz én is, semmi ekézési szándék nem volt bennem, Koundé szerintem remek játékos és nagyon jó igazolásnak tartom. Pont azért is szálltam be az okok firtatásába, mert szerintem támadásban tök erős a srác, labdabiztos, jól passzol, jól lát a pályán.Chino írta: ↑2023.01.10. 13:37:42Azért ne feljtsük el, hogy Koundé nem jobbhátvéd. Illetve ez inkább háromvédős rendszer volt, amiben sokkal rizikósabb a felfutás, még ha olyan gyors is mint a francia. Ez most egy szükségmegoldás, nincs a posztra emberünk, SR, Balde szintén nem megoldás. Ezért sem ekézném őt. Ha az lenne az eredeti pozíciója egész máshogy kellene megítélni. Ahogy Araujoról sem lehetett elmondani, hogy annyit adott volna hozzá a támadójátékhoz, amikor ott kellett játszania, pedig a sebessége neki is megvan.
Alves teljesítménye pedig így utólag megszépül, inkább arra emlékszünk, hogy Messivel miket művelt, de korrekten visszagondolva kapta sokszor a savat rendesen, mert elég sűrűn fent ragadt.