recrea írta: ↑2022.12.22. 16:37:52
Amellett mik az érvek, hogy hagyja ott Párizst értünk? Keresem őket, de valahogy nem találom
Azt tudom elképzelni, h idegenben mindenhol fütyülni fogják tavasszal, nagyjából ennyi ellenérv kút eszembe.
1. El se akart menni, tovabbra is a Barcaban szeretett volna jatszani
2. Barcelonaban akarnak lakni, minel hamarabb, minden heten ketszer elmondjak
3. Egyelore a PSGvel sincs semmifele kimagaslo eredmeny vagy irto dominans latvanyos jatek (nemzetkozi viszonylatban), es a spanyol bajnoksagot megnyerni nagyobb kihivas meg mindig, mint a franciat.
4. Esetleg meggyozi Xavi jelenlete, es az a csapat, ami kialakuloban van olyanokkal, mint TS, Araujo, Balde, FdJ, Pedri, Gavi.
5. A franciakbol kinezem, hogy otthon is kifutyulik, nem ez lenne az elso eset.
6. Jobb a marketingjenek, ha nem Mbappe mellett focizik hetrol hetre
7. Nalam erv lenne az is, hogy eltavolodok az arab olajmilliardos avilagleggusztustalanabb embereinek egy valogatott csoportjatol. De ki tujda, ez Messinek mennyire erdekes.
Nyilvan ha nem akar visszajonni egyertelmuen, akkor nincs kerdes, de siman lehet, hogy szeretne.
Jelenleg az anyagiak a nagy kerdes mindket oldalon sztem. Elfogadhato-e, megengedheto-e.
A klub jovokepe nekem jobban fest meg 1-2 ev Messivel, mint nelkule, mert nem bizom Laportaekban. Eddig ugy erzem, hogy nem keves okom is van erre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila