baas11 írta: ↑2023.02.20. 22:03:34
Es akkor ezzel most lényegében mire szerettél volna kilyukadni Bence ?
Mert en nem erre amit Te mondasz … de csütörtökon igy ugy is kiderül h mit tudunk !
Arra, hogy a Cádiz szerintem nem volt közel a döntetlenhez. Egy gólhoz talán, de ennyi. Illetve arra, hogy nem a MU meccs miatt hoztuk le a langyos félidőt a 2-0 tudatában. Ártani nem árt oda sem, de összességében szükségünk van ezekre a pihenős félidőkre-félórákra, mikor időben lezártuk a meccset. Kieshetünk 5-0-ával is csütörtökön, szerintem az sem változtat ezen, de néhány plusz % esélyt alighanem adott, hogy kicsit ezzel is pihentebben megyünk oda. Ahogy többen, VEB-ék is írták feljebb, szerintem is ez egy igazi nagycsapatos győzelem volt, pontosan annyit kiadva, amennyi kellett.
Nézőpont kérdése, forma és idei szezon alapján két jelenlegi európai top 5-6 csapat játszik, az egyik ki fog esni. Bármelyik is esik ki, nem ez fogja meghatározni, hogy mennyit tud, és hogy mennyire jó csapat, szerintem legalábbis nagy baj lenne, ha ez 1-2 meccsből derülne ki, egy hasonló erejű csapat ellen. Nekem legalábbis ez a 22 meccsen 2 döntetlen 1 vereség, 45-7-es gólkülönbség, közben kupaelődöntő és szuperkupa győzelem Reál agyonveréssel, közel 20-as veretlenségi sorozat eléggé megmutatta mit tudunk. Pont annyit fogunk tudni a meccs után, mint eddig, akár kiesünk, akár nem. Én legalábbis csak így tudok gondolkodni róla, nagyobb mintában, a szurkolói örömömet sokkal jobban meghatározza 25 találkozó, mint 2-3 ki-ki meccs végkimenetele, pláne a mostani építkezésben, és főleg úgy, hogy jelenleg legalább egy hazai dupla, de talán még egy tripla felé is száguldunk. Ha mi jutunk tovább, Manchesterben sem fogják úgy gondolni tőle, hogy nem elég jó a csapat...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy