csababarca írta: ↑2023.01.17. 20:27:32
Szóval igazából Pep nem jól mérte fel, nem becsülte meg, pedig minden FT mellett szólt, mégis nekünk eladta. Mert ha valaki olyan statokat hoz, mint két konkurense is a csapatban, de fiatalabb, valószínűleg kevesebbet keres, akkor nem nagyon lett volna miről beszélni nem? Ehhez képest elég könnyen lemondott róla.
Érdekes teória.
Vagy Pep szimplán jó fej, és megsajnált minket, és ide adta a City egyik jövőjét.
Nálam sántít mindkettő.
Ezt hogy érted? Nem értem a felkínált opcióid alapját. Megvettük piaci áron, sőt, kicsit felette. Nem csak úgy odaadta. Ez minden csapatnál így működik, akár szeretik az adott játékost, akár nem. Egyébként Pep egész életében minden csapatánál elég sok interjújában már-már kórosan hangsúlyozza egy évtizede, hogy ő sosem fog játékost feltartóztatni, ha menni akar, mert csak olyannal akar dolgozni, aki ott akar lenni. Ferrán meg nagyon menni akart, így eladták. Ő biztos tudta volna használni, mert addig is tette, és egész jó hatékonysággal. De közben volt elég támadója, szóval azért az a borzasztó érvágás sem volt.
És nem "ha", hacsak ne rontottak el valamit nagyon a TM-ben. Egyszer ki is gyűjtöttem már ide, bemásolom egy korábbi hsz-emből:
"De a végigjátszott Citys szezonjában kb 2100 perc alatt vágott 12 gólt. Összehasonlításképp Mahrez kb 3400 perc alatt 14-et, Sterling kb 3700 alatt 14-et, Jesus 2800 alatt 14-et.
A sok sztár közül Ferráné volt a legjobb gól/perc arány."
Ez mindenki számára ellenőrizhető a TM-en, nem csak úgy random kitaláltam.

A spanyolt nem gyűjtöttem ki, de 99%-ig biztosra emlékszem, hogy amióta válogatott, magasan övé (volt?) a legjobb gól/perc arány. Mióta hozzánk került, ez ugye rettenetesen leromlott, szóval ez lehet, hogy az elmúlt hónapokban megváltozott.
Ha félreértettem, és a "ha" nem megkérdőjelezés volt, hanem szimpla kötőszó, akkor pardon, és az első bekezdésem érvényes csak. Attól még megérte idehozni a számokat, mert itt állandóan úgy van beállítva, mintha mindig is egy botlábú játékos lett volna, aki sose tudott focizni. Nem, ami most ő, azt mi csináltuk sajna vele. Mint sok más játékossal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy