Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pedig szerintem kicsit túlmisztifikálod.Peter írta: ↑2023.02.22. 13:54:49A Real öltözőben csak és kizárólag olyan "öregek" maradtak akik mentálisan és fizikálisan is képesek a pályán még ma is példát mutatni, "örökséget" átadni valamint alkalomadtán a kezdeményezést is magukhoz ragadni.
Így sem könnyű, de sokkal gördülékenyebb az átmenet.
Teljesítményorientált az újjáépítés alapja. Ezzel együtt is akadnak problémák és lesznek nehézségek, de racionális az út. Át tudják lépni a múltat, nem ragadnak benne, következetesen változtatnak.
A verhetetlen érzetet csak verhetetlenek képesek átadni előbb öltözőn belül és utána ez onnan kisugárzik az ellenfelekre.....![]()
Semmi misztikum, hanem mentalitás és pszichológia az egész.
Ja.....
Igen van benne igazság csak az zavaró hogy leadtak 2-2 BL-döntőt kb úgy mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne(ATMA-Pool),de a Roma is vért ivott a visszavágóra, meg a Juve is "ejjdenagyonjóljátszunk"-módba kapcsolt kb egyszer ami nem is döntő volt, és aztán a döntőben meg a saját .....kat sem találták.Chino írta: ↑2023.02.22. 11:23:25Most nem levonva a Real érdemeiből, de nem kellett olyan hatalmas, emberfeletti teljesítmény ehhez. Attól eltekintve, hogy ez a Pool idén árnyéka önmagának, már a sorsolásnak is megköszönhetik,hogy ott vannak a 16-ban, ha kétgólos előnyről így leadja a meccset nagyban bennük keresendő a hiba. És ez jelenleg nem csak a BL-ben jellemző rájuk.
Ez kísértetiesen hasonló, amit mi műveltünk Romában vagy az Anfielden. Nem az olaszok vagy az angolok voltak olyan iszonyatosan erősek vagy hengereltek le minket, hogy egy gólt sem tudtunk lőni a két meccsen amit mi műveltünk az volt kritikán aluli.
jujj, a jó öreg darázsfészek téma
egyetértek, a realnak meg sem kellett izzadnia, simán minden erőlködés nélkül fordítottak, minden létező lehetőséget kíméletlenül kihasználtak.
ebben nem vagyok biztos, szerintem ez a csapat mentálisan erősebb, mint pl az egy évvel ezelőtti.
A Real öltözőben csak és kizárólag olyan "öregek" maradtak akik mentálisan és fizikálisan is képesek a pályán még ma is példát mutatni, "örökséget" átadni valamint alkalomadtán a kezdeményezést is magukhoz ragadni.
Most nem levonva a Real érdemeiből, de nem kellett olyan hatalmas, emberfeletti teljesítmény ehhez. Attól eltekintve, hogy ez a Pool idén árnyéka önmagának, már a sorsolásnak is megköszönhetik,hogy ott vannak a 16-ban, ha kétgólos előnyről így leadja a meccset nagyban bennük keresendő a hiba. És ez jelenleg nem csak a BL-ben jellemző rájuk.Sergi írta: ↑2023.02.22. 03:19:01Egészen elképesztő hogyan képes rendre lefeküdni a puli ezeknek.
Kevés csapat van amelyet egyáltalán nem csípek de ők benne vannak a pakliban,csak úgy mint a ATMA,Juve,Roma.
Ezek ha Barcát látnak,a legutolsó kutyaütő is hirtelen megtanul focizni,de ha Perez papa sleppje jön szembe egyből össze kakilják magukat.. Előre is elnézést kérek a mimózáktól..
A Poolból ki nem?

Ez a Pool is döntőzött csak nem nyertbence0330 írta: ↑2023.02.21. 22:37:55
Az a Pool döntőzött és BL-t nyert, a mostani PL 8. és árnyéka sem önmagának, azért nem lehet összehasonlítani.
És ja, szerintem is nagy hülyeség volt. Nekem azonnali komoly pozitív impactnak tűnik eddig a módosítás, és nem csak ez a meccs alapján. Kicsit visszahozták a támadófocit a komolyabb színterekre is...
Hol hasonlítottam össze?
tendencia, hogy a real megnyúzza a pl-es áldozatait.
Szerintem az is óriási hiba, hogy nem készültek Viniciusra. Ha az ő semlegesítését megoldják, kb ki is húzták a Real méregfogát. Ehhez képest Modric szabadabban játszik mint egy Elche ellen, Viniciusnak meg 40 méteres üres területei vannak futni. Érthetetlen, mintha most látnák őket először.

Nem is tudom. Jól kezdett a Pool, aztán meg olyan gólokat kaptak, amikhez borzalmas egyéni hibák kellettek. Persze ez is benne van a mentális részben.
Az a Pool döntőzött és BL-t nyert, a mostani PL 8. és árnyéka sem önmagának, azért nem lehet összehasonlítani.csababarca írta: ↑2023.02.21. 22:33:23szerintem van hozzá köze.
az az idegenbeli gólszabály egy bődületes baromság volt szerintem, mondom ezt úgy, hogy pl 2009-ben milyen jól jött.
de full alibizés ment a párharcok első meccsein, ez jobban bejön ami most van.
kicsit azért örülök, hogy becsicskítják a besztlíget megint madridos kollégák, főleg, hogy azóta se értem az ellen a pool ellen mi a fene történt, hogy eshettünk annyira szét.
Szerintem is sokkal jobb, ráadásul az ilyen Atleti-féle csapatok nem játszhatnak 2*90 percet az 1 db idegenbeli gólracsababarca írta: ↑2023.02.21. 22:33:23szerintem van hozzá köze.
az az idegenbeli gólszabály egy bődületes baromság volt szerintem, mondom ezt úgy, hogy pl 2009-ben milyen jól jött.
de full alibizés ment a párharcok első meccsein, ez jobban bejön ami most van.
kicsit azért örülök, hogy becsicskítják a besztlíget megint madridos kollégák, főleg, hogy azóta se értem az ellen a pool ellen mi a fene történt, hogy eshettünk annyira szét.