Mennyire durva a kommentálás,egyátalán kit raktak be,hogy leégesse magát?
de akkor miért irták itt hogy lesz Brasil-Angol vagy Francia?????????????????yihha írta:Brazil- Wales barátságos meccs leszRonal.10 írta:de azt irták itt hogy még lesz egy Brasil-Angol vagy Brasil-francia szeptember 6.... igaz ez?
Na ez jó hír!roniking írta:hello!
A Sportklub közvetití élőben!!!![]()
![]()
SportKlub adja élőben:ozsimiki írta:Ülhetünk megint a gép előtt,stream tuti lesz hozzá...Silvanus írta:Úgy néz ki, hogy NEM!lionelmessi19 írta:Most akkor semmi nem közvetíti a hétfői celta vs. barcát?
Brazil- Wales barátságos meccs leszRonal.10 írta:de azt irták itt hogy még lesz egy Brasil-Angol vagy Brasil-francia szeptember 6.... igaz ez?
Ülhetünk megint a gép előtt,stream tuti lesz hozzá...Silvanus írta:Úgy néz ki, hogy NEM!lionelmessi19 írta:Most akkor semmi nem közvetíti a hétfői celta vs. barcát?
kire koncentráljunk? rád v. a kedvesedre?rhynn írta:Brazil meccs: szeptember 3 vasárnap 16:00 Londoni idő szerint az új Arsenal stadionban. Ha adják, félpályánál erőltessétek a szemeteket, a 18. sorban ülök a kedvesemmel!Bodi írta:Ha jól tudom,jövő hétvégén nem lesznek bajnokik,soha nem szoktak ilyenkor lenni a válogatott meccsek miatt.Viszont nem maradunk foci nélkül,mert ha jól emlékszem lesz egy brazil-agentín barátságos meccs,de ebben most nem vok biztos.
Brazil meccs: szeptember 3 vasárnap 16:00 Londoni idő szerint az új Arsenal stadionban. Ha adják, félpályánál erőltessétek a szemeteket, a 18. sorban ülök a kedvesemmel!Bodi írta:Ha jól tudom,jövő hétvégén nem lesznek bajnokik,soha nem szoktak ilyenkor lenni a válogatott meccsek miatt.Viszont nem maradunk foci nélkül,mert ha jól emlékszem lesz egy brazil-agentín barátságos meccs,de ebben most nem vok biztos.
Bodi írta:,de akinek van,az is nézheti majd a meccset hang nélkül.
Olvass kicsit lejebb is!Zolio írta:SRÁCOK!!!
Most láttam a sporttv honlapján, hogy 7végén adják az első fordulót!!!!!!
Szombaton Valencia-Betis, vasárnap Real Madrid-Villarrea!!!!!!!!!!!!!!
Akkor valszeg megegyeztek már, és nem kell bekötetnem a sportklubot!!!![]()
bye
Zolio
Nem használom.Lujo írta:noname: Hadd kérdezzem meg, hogy DigiTV-t használsz-e? Mert úgy tudom, hogy annak a tulajdonosa romániai. Ha igen, akkor milyen a minősége?