Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
de akkor miért irták itt hogy lesz Brasil-Angol vagy Francia?????????????????yihha írta:Brazil- Wales barátságos meccs leszRonal.10 írta:de azt irták itt hogy még lesz egy Brasil-Angol vagy Brasil-francia szeptember 6.... igaz ez?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ez jó hír!roniking írta:hello!
A Sportklub közvetití élőben!!!![]()
![]()

Mostmár csak a hangot kell levenni,és élvezhető is lessz!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
helló!
juhhéjj, azt hittem, h idén már nem is látok barca meccset élőben.
köszi az infót.
juhhéjj, azt hittem, h idén már nem is látok barca meccset élőben.
köszi az infót.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
SportKlub adja élőben:ozsimiki írta:Ülhetünk megint a gép előtt,stream tuti lesz hozzá...Silvanus írta:Úgy néz ki, hogy NEM!lionelmessi19 írta:Most akkor semmi nem közvetíti a hétfői celta vs. barcát?
http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_day ... &i_ch_nr=4
Brazil- Wales barátságos meccs leszRonal.10 írta:de azt irták itt hogy még lesz egy Brasil-Angol vagy Brasil-francia szeptember 6.... igaz ez?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ülhetünk megint a gép előtt,stream tuti lesz hozzá...Silvanus írta:Úgy néz ki, hogy NEM!lionelmessi19 írta:Most akkor semmi nem közvetíti a hétfői celta vs. barcát?

- visca el barca
- Presidente del Barça
kire koncentráljunk? rád v. a kedvesedre?rhynn írta:Brazil meccs: szeptember 3 vasárnap 16:00 Londoni idő szerint az új Arsenal stadionban. Ha adják, félpályánál erőltessétek a szemeteket, a 18. sorban ülök a kedvesemmel!Bodi írta:Ha jól tudom,jövő hétvégén nem lesznek bajnokik,soha nem szoktak ilyenkor lenni a válogatott meccsek miatt.Viszont nem maradunk foci nélkül,mert ha jól emlékszem lesz egy brazil-agentín barátságos meccs,de ebben most nem vok biztos.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Brazil meccs: szeptember 3 vasárnap 16:00 Londoni idő szerint az új Arsenal stadionban. Ha adják, félpályánál erőltessétek a szemeteket, a 18. sorban ülök a kedvesemmel!Bodi írta:Ha jól tudom,jövő hétvégén nem lesznek bajnokik,soha nem szoktak ilyenkor lenni a válogatott meccsek miatt.Viszont nem maradunk foci nélkül,mert ha jól emlékszem lesz egy brazil-agentín barátságos meccs,de ebben most nem vok biztos.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Director del Fútbol
Ha jól tudom,jövő hétvégén nem lesznek bajnokik,soha nem szoktak ilyenkor lenni a válogatott meccsek miatt.Viszont nem maradunk foci nélkül,mert ha jól emlékszem lesz egy brazil-agentín barátságos meccs,de ebben most nem vok biztos.
Ha szerencsénk van,akkor két különböző csomagot vett meg a két csatorna,és a Sport TV-nél van az első választás joga,bár ezt nem tartom valószínűnek,mert akkor a Sport Klub sose közvetíthetne a Barca és a Real meccseiről.
Inkább azt tudom elképzelni,hogy az időpontok között osztoznak,ezzel viszont jól megszívjuk,mert kb a meccseink fele a reteknél lesz.
Sajnos még két hetet várnunk kell,hogy megtudjuk,hacsak nem ír valaki megint egy emailt Farkas Norbinak.
Meg mondjuk a hétvégi spanyol bajnokik közben lehet őket sms-ekkel bombázni,hátha válaszolnak.
Ha szerencsénk van,akkor két különböző csomagot vett meg a két csatorna,és a Sport TV-nél van az első választás joga,bár ezt nem tartom valószínűnek,mert akkor a Sport Klub sose közvetíthetne a Barca és a Real meccseiről.
Inkább azt tudom elképzelni,hogy az időpontok között osztoznak,ezzel viszont jól megszívjuk,mert kb a meccseink fele a reteknél lesz.
Sajnos még két hetet várnunk kell,hogy megtudjuk,hacsak nem ír valaki megint egy emailt Farkas Norbinak.
Meg mondjuk a hétvégi spanyol bajnokik közben lehet őket sms-ekkel bombázni,hátha válaszolnak.
-
- Director del Fútbol
Összefoglalva a lényeg:
A spanyol bajnokság mérkőzéseit mostantól megosztva közvetíti Magyarországon két csatorna: a Sport Klub és a Sport TV.
Nem igazán értem, hogy hogyan lehetséges ez, hiszen itt jogokról van szó, melyeket vagy megvesz valaki, vagy nem... szóval nem értem, de ez van! Valami olyasmi eset lehet, mint a BL-el, az MTV és a Viasat3 között, ugye ott is a két csatorna közvetíti a BL-t.
Elvileg minden fordulóból két-két meccset ad a két csatorna, szóval minden fordulóból láthatunk majd élőben 8 csapatot, így az biztos, hogy nem maradunk le semmiről, DE! Arról egyenlőre még senki semmit sem írt le sehol, hogy pontosan ki, mikor, kiket is közvetít, azaz nem lehet tudni, hogy melyik csatorna pontosan mikor közvetít. Össze-vissza, vagy mindig ugyan akkor, vagy épp ki választhat előbb a meccsek közül...
Ha ezekről tud valaki valami konkrétumot, akkor kérem írja le. Köszi!
Az első forduló egyébként épp a mai Európai Szuperkupa miatt kicsit más lesz, így kapásból le is maradunk sajnos az első bajnoki meccsről úgy néz ki, de a jövő héttől visszatérnek a régi megszokott időpontok, azaz szombat 20.00-tól, és 22.00-tól lesz meccs, vasárnap pedig 17.00-tól, 19.00-tól és 21.00-tól.
A spanyol bajnokság mérkőzéseit mostantól megosztva közvetíti Magyarországon két csatorna: a Sport Klub és a Sport TV.
Nem igazán értem, hogy hogyan lehetséges ez, hiszen itt jogokról van szó, melyeket vagy megvesz valaki, vagy nem... szóval nem értem, de ez van! Valami olyasmi eset lehet, mint a BL-el, az MTV és a Viasat3 között, ugye ott is a két csatorna közvetíti a BL-t.
Elvileg minden fordulóból két-két meccset ad a két csatorna, szóval minden fordulóból láthatunk majd élőben 8 csapatot, így az biztos, hogy nem maradunk le semmiről, DE! Arról egyenlőre még senki semmit sem írt le sehol, hogy pontosan ki, mikor, kiket is közvetít, azaz nem lehet tudni, hogy melyik csatorna pontosan mikor közvetít. Össze-vissza, vagy mindig ugyan akkor, vagy épp ki választhat előbb a meccsek közül...
Ha ezekről tud valaki valami konkrétumot, akkor kérem írja le. Köszi!
Az első forduló egyébként épp a mai Európai Szuperkupa miatt kicsit más lesz, így kapásból le is maradunk sajnos az első bajnoki meccsről úgy néz ki, de a jövő héttől visszatérnek a régi megszokott időpontok, azaz szombat 20.00-tól, és 22.00-tól lesz meccs, vasárnap pedig 17.00-tól, 19.00-tól és 21.00-tól.
"Més Cuen un Club"
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem vagyok telhetetlen ember, örulok, hogy vhol nézhetemm egyaltalan a meccseinket...
azt viszont jol látom h a celta elleni meccunket egyik sem adja?
azt viszont jol látom h a celta elleni meccunket egyik sem adja?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Na az S1 S2 adja a Valencia meg a Real meccset:) mi meg a hétfőn játszunk ,és nem adják
Sport Klub meg a Bilbao-Sociedad baszk rangadót adja(tavaly is pont ez a párosítás volt az első fordulóban
)
Heti 2 meccset reklámoz az SK!(Real és Barca meccsekkel
)
Szerencsére van SK-m,de azok a pancserek...!

Heti 2 meccset reklámoz az SK!(Real és Barca meccsekkel

Szerencsére van SK-m,de azok a pancserek...!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Rapika
- Entrenador del Barça
Bodi írta:,de akinek van,az is nézheti majd a meccset hang nélkül.

Tegnap is idegesített a riporter a 4-1-es győzelmünket hozó meccsen...
Mindig Rijkaard bandájának nevezi Rijkaard csapatát...

- Andris
- Adminisztrátor
Hali!
Ez mind szép és jó, de !
hol közvetítik a barca meccset az első fordulóból?
se sport tv, se sport klub

Ez mind szép és jó, de !
hol közvetítik a barca meccset az első fordulóból?
se sport tv, se sport klub

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Hét elején arról volt szó,hogy a meccsek jelentős része a Sport1-en lesz,ehhez képest most jól megszívtuk.
Nekem Sport Klubom egyátalán nincs,de akinek van,az is nézheti majd a meccset hang nélkül.

Nekem Sport Klubom egyátalán nincs,de akinek van,az is nézheti majd a meccset hang nélkül.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Olvass kicsit lejebb is!Zolio írta:SRÁCOK!!!
Most láttam a sporttv honlapján, hogy 7végén adják az első fordulót!!!!!!
Szombaton Valencia-Betis, vasárnap Real Madrid-Villarrea!!!!!!!!!!!!!!
Akkor valszeg megegyeztek már, és nem kell bekötetnem a sportklubot!!!![]()
bye
Zolio
Sport Klubbot nem árt azért beszerezned,mivel elég sok Barca meccs lesz ott is elvileg!

SRÁCOK!!!
Akkor valszeg megegyeztek már, és nem kell bekötetnem a sportklubot!!!
bye
Zolio
Akkor valszeg megegyeztek már, és nem kell bekötetnem a sportklubot!!!

bye
Zolio